İsmi Berk Cankat'la birlikte anılan Pınar Deniz kimdir? Hakkında...

Son olarak Fox TV ekranlarında final kararı alınan Bir Deli Rüzgar isimli dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Pınar Deniz kimdir? Medya gündeminde adı rol arkadaşı Berk Cankat ile beraber anılan Pınar Deniz aslen nereli ve kaç yaşındadır? Vatanım Sensin yapımında büyük bir çıkış yakalayan Pınar Deniz'in hayatı!

İsmi Berk Cankat'la birlikte anılan Pınar Deniz kimdir? Hakkında...
İsmi Berk Cankat'la birlikte anılan Pınar Deniz kimdir? Hakkında...
GİRİŞ 08.11.2018 21:10 GÜNCELLEME 08.11.2018 21:10

Son zamanlarda rol üstlendiği projelerle birlikte yıldızı parlayan oyunculardan Pınar Deniz'in adı magazin gündeminde, Fox TV ekranlarında ekran macerasını sonlandıran Bir Deli Rüzgar isimli dizi projesindeki rol arkadaşı Berk Cankat ile beraber anılıyor. Peki, sergilediği oyunculuk performansıyla başarılı çalışmalara imza atan Pınar Deniz kimdir? Berk Cankat ile enerjileri denk düşen ve güzel bir uyum yakalayan Pınar Deniz aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Pınar Deniz'in hayatı ve hakkında bilinmeyenleri...

PINAR DENİZ KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

Oyunculuk başarısıyla geniş bir kitleden takdir toplayan Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul' da hayata gözlerini açmıştır. Berk Cankat ile magazin gündeminde adından söz ettiren Pınar Deniz, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden tamamlayarak mezun olmuştur. Çocukluk döneminden bu yana hayali olan oyunculuk alanında eğitim gören Pınar Deniz, ilk kez kamera karşısına 2014 tarihinde Sil Baştan isimli dizi projesinde Evrim rolüyle geçerek oyunculuk tecrübesi elde etmiştir. Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç'ın ''Yani'' isimli şarkısının klibinde kendini gösteren Pınar Deniz, Vatanım Sensin isimli dizi projesinde gözü yükseklerde olan Yıldız rolünü üstlenmiştir. İzleyici kitlesinin büyük bir ilgiyle yakından takip ettiği Vatanım Sensin dizisinde bilinirlik kazanan Pınar Deniz'in, son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan ancak final yapma kararı alınan Bir Deli Rüzgar adlı dizi projesinde Gökçe karakterini canlandırmıştır.

pınar deniz

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha