Rüyada (beyaz) kar görmek nasıl yorumlanır? Anlamı nedir detaylı tabiri...

Rüyada beyaz kar görmek; rüya sahibi için hayırlı sonuçların vuku bulmasının, yaşantısını ve benliğini olumlu anlamda etkileyeceğinin göstergesi şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin kötülüklerden muhafaza olacağının habercisi olarak gösterilen rüyada beyaz kar görmek ne anlama gelir, nasıl yorumlanır? Ayrıntılı tabiri...

Rüyada (beyaz) kar görmek nasıl yorumlanır? Anlamı nedir detaylı tabiri...
Rüyada (beyaz) kar görmek nasıl yorumlanır? Anlamı nedir detaylı tabiri...
GİRİŞ 09.11.2018 12:12 GÜNCELLEME 27.03.2023 16:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rüyada beyaz kar görmenin tabirini detaylı olarak incelediğimizde; rüya sahibinin görmüş olduğu zamana bağlı olarak değişkenlik arz edebilmektedir. Konuya açıklık getirilecek olursa, şayet kış mevsiminde görüldüyse elde edilen kazançların bereketi yükselerek artış göstereceğine işaret etmekle birlikte, kış mevsimi haricinde görülen rüyada ise işlerin beklenmedik bir şekilde bozulmasına ve rüyayı gören kişinin moralinin alt üst olmasına yol açacağına delalet etmektedir. Öte yandan rüyada beyaz kar görmek; rüya sahibinin bekrüyalediği müjdeli gelişmelerin ve hayırlı haberlerin meydana geleceğine, ancak bunun için sabrı elden bırakmaması gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada beyaz kar görmek nasıl yorumlanır, anlamı nedir? şeklinde yöneltilen soruya karşılık olarak; çevredeki kişilerden maddi-manevi olarak gerekli sağlanacağına, aile yaşantısında mutluluğun ve huzurun hakimiyetini sürdüreceğine, kazancını helal yollardan bereketli biçimde sağlayacağına işaret etmektedir. Tüm bunların yanı sıra, rüyayı gören kişinin yaşantısındaki tüm kötülüklerden emin bir şekilde muhafaza olacağına, iyiliklerin ve güzelliklerin kendisine karşılayacağına, daima Allah yolunda hayırlı işlerde bulunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

RÜYADA BEYAZ KAR GÖRMEK NE ANLAMA GELİR, NASIL YORUMLANIR?

Rüyada beyaz kar görmek, kişi için hayırlı bir haberin geç geleceğine ve bu süre zarfında kişinin sabırla beklemesi gerektiğine işarettir. Çevredeki kişilerin rüya sahibine her anlamda destek olacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet eder. Mevsimsiz bir şekilde kar görmek ise işlerin tepetaklak olacağını, kişinin motivasyonunun bozulacağını bildirir.

rüyada beyaz kar görmek

Eğer kişi kış mevsiminde rüyasında kar görürse işleri çoğalır ve kazancı artar. Bu aynı zamanda kişinin çok şanslı bir döneme girdiğini de gösterir. Beyaz kar aynı zamanda kişinin muradını da simgeler ve geç yaşta yapılacak hayırlı bir evliliğe de haber verir. Beyaz kar gören kimselerin amelleri temiz olduğu gibi kazançları da helal olduğundan, hayatları boyunca kötülükle karşılaşmaz ve hep bereketli bir kazanca sahip olurlar.

rüyada beyaz kar görmek tabiri

RÜYADA KAR GÖRMEK NASIL TABİR EDİLİR?

Rüyada kar görmek hastalıklardan iyileşmeye, menfaatli şeylere, rızka, mevsiminde rüyada kar yağması üzüntü ve kederden kurtulmaya, mevsimsiz yağması hastalığa, bazı işlerin ertelenmesine işarettir. Bir kimsenin üzerine rüyada kar düşmesi, düşmanın ondan nail olacağı bir şeye delalet eder. Rüyada kar görmek, rızıklara ve menfaatlı şeylere ve soğuk algınlığı, hastalıklardan iyileşmeye delalet eder. Kederli ve sıkıntılı bir kimsenin rüyasında ve mevsiminde kar görmesi; o kimsenin keder ve sıkıntılarından kurtulacağına, eğer bir düşmanı varsa ona üstün geleceğine işaret eder.

rüyada beyaz kar görmek nasıl yorumlanır

Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğiini, güzel günlerin yaklaştığını, dertlerin biteceğini haber verir. Pencereden yağan karı seyretmek, sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacaına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder. Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır.

rüyada kar görmek

Kar, mevsiminde görmek, sıkıntı ve kederi varsa kurtulacağına, düşmanı varsa ona üstün geleceğine, kari mevsimsiz görmek ise, soğuk algınlığına, hastalığa bazen de uzak bir yere çıkılacak bir yolculuğa işarettir. Rüyada her tarafı kaplayacak derecede şiddetli kar yağması, geleceğe yorumlanır. Karın az yağdığı ve yerleri tamamen örtmememsi, o yere gelecek berekete delalettir. Rüyada soğuk yerlerde kar görülmesi; hayır ve berekete, sıcak yerlerde kar görülmesi; kıtlık ve kedere yorumlanır.

rüyada beyaz kar görmenin anlamı

Normal şekilde biriken kar bolluk ve berekete, üzerine kar yağması yolculuğa yahut bir işten zarar görmeye, kar üzerinde uyumak hapse, yürümek rızık elde etmeye, yaz mevsiminde karcı görmek sevinç ve refaha, kışın görmek üzüntü ve kedere, kapalı yerlere kar yağdığını görmek acze yahut hastalığa delalet eder. Câfer-i Sâdık'ın yorumuna göre: Rüyada kar görülmesi altı şekilde tabir olunur. Bunlar da: Geniş rızık, hayat, çok mal, ucuzluk, asker ve musibet.

rüyada kar görmek ne anlama gelir

YORUMLAR 6
  • mahmutgezer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruyadakarinkarmasi nedir
    Cevapla
  • Burak Karadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    ben 11. ayda gördüm hayırlımı acaba?
    Cevapla
  • Berhan Tuna 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaz mevsiminde görülen kar pek hayra yorulmaz diyor bende yaz mevsiminde gördüm
    Cevapla
  • Selçuk alacaoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu an bulunduğumuz mevsimi yoksa yoksa rüyamdaki mevsimmi önemli
    Cevapla
  • Yahya HAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda bulunduğun mevsim dikkate alınır rüyadaki değil.
    Cevapla
  • yakup uyuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu rüyayı gördüm ve ben çok tedirgibim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?