Erhan Nacar kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, Enes Batur, Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic gibi YouTube'a yüklediği videolar ile fenomen isimlere savaş açtı. Yayınladıkları içeriklerin çocukların ruh sağlığını bozduğunu iddia eden Nacar, haklarında suç duyurusunda bulundu. Peki, medyanın tanınan isimlerinden Erhan Nacar kimdir?

Erhan Nacar kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Erhan Nacar kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 13.11.2018 15:00 GÜNCELLEME 13.11.2018 15:00

Farklı platformlarda uzmanlık alanı olan Sosyal Güvenlik konularında bilgiler veren ve programlara katılım sağlayan Erhan Nacar bambaşka bir haberle gündemde. Son dönemlerin en çok konuşulan ve takip edilen sosyal medya fenomenleri Enes Batur, Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic hakkında suç duyurusunda bulundu. Nedeni ise bu isimlerin YouTube üzerinden yayınladıkları videoların çocukların ruh sağlığını bozduğunu iddiası. Bu haberle gündeme oturan ve daha evvel de katıldığı programlarından medyanın aşina olduğu bir sima olan Erhan Nacar'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, ünlü Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar kimdir? İşte, hayatı hakkında merak edilenler...

erhan nacar kimdir

ERHAN NACAR KİMDİR?

14 Ocak 1975 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Erhan Nacar, 1994 yılında Atatürk Ticaret Meslek Lisesinden mezun olmuştur. 1998 yılında Anadolu Üniversitesinden mezun olmuş ve 1999-2000 yıllarında Artvinde Muhasebeci olarak askerliğini tamamlamıştır. Türkiye ve birçok Avrupa ülkesinde sosyal güvenlik alanında verilen seminer ve kongrelere katılmıştır.

2005 yılından sonra Muhasabe ve Sosyal Güvenlik alanında danışmanlık hizmeti vermeye başladı, ve birçok şirkete işveren desteği verdi. Merkezi Ankara'da bulunan İlke Emeklilik firmasının ilk temsilciliğini Almanya Honnever’da 2009 yılında faaliyete geçirdi. İkinci şubesini 2010 yılında sturttgart’ta açtı. 

2012 yılında, İlke yurt dışı Emeklilik Danışmanlığını  Hukuk Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerini kurumsallaştırdı.Halen bu alanda ki  tüm faaliyetlerine devam etmektedir. İlke Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri çatısı altında  da eğitim hizmeti vererek Sosyal Güvenlik alanında yeni Sosyal Güvenlik Uzmanları yetiştirmeye başladı.

Sosyal Güvenlik alanında yazarlık yaptı ve Londra Olay Gazetesi’nde, Almanya Hayat ve post, Fransa  Star Gazetesi’nde, 2011-2013 yılları arasında Avrupa Milli Gazetede Sosyal Güvenlik alanında ‘’A’dan Z’ye Emeklilik’’ başlıklı köşe yazıları yazdı. 

2015 yılı ve sonrasında pek çok televizyon programına katılarak Sosyal Güvenlik alanında halkı bilinçlendirmek amacı ile önemli bilgiler verdi. Zahide ile Yetiş Hayata (ATV), Kendine İyi Bak (SHOW), Kaybolan Çiçekler (FOX),  Murat Güloğlu ile Günaydın Türkiye (KANAL D) gibi programlarda uzmanlık alanına dair danışmanlık yapmıştır. 

Kanal 7 Avrupada her Cumartesi ve Pazar saat 15:00-16:20 saatleri arasında yayınlanmakta olan Erhan Nacar’la Sosyal Güvenlik proğramının yapımcısı ve sunucusudur. 

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar evli ve iki erkek evlat babasıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!