Ünlü YouTuber Emre Özkan hayatını kaybetti!

Ünlü Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Nahide Cansu Kovancı, çıkan yangında hayatını kaybetti.

GİRİŞ 13.11.2018 19:14 GÜNCELLEME 14.11.2018 12:51
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Dünyanın en çok takip edilen sosyal ağı olan YouTube'da 300 binden fazla abonesi bulunan Emre Özkan, stüdyoda çıkan yangında hayatını kaybetti.

ÖZKAN VE ARKADAŞI HAYATINI KAYBETTİ

Bağcılar'da sabah saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangına itfaiye müdahale etti. İçeri giren itfaiye ekipleri 2 kişinin cesedini buldu. Yangında hayatını kaybeden 2 kişinin, Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı olduğu anlaşıldı.

Ünlü YouTuber Emre Özkan ve çalışma arkadaşı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Nahide Cansu Kovancı, gece geç saatlere kadar çalıştıkları stüdyoda uyuyakaldı. İlerleyen saatlerde dumandan zehirlenen Emre Özkan ve Nahide Cansu Kovancı hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



Yangından özel görüntüler sadece haber7.com'da!

 


EMRE ÖZKAN KİMDİR?

 

 

1993 sensinde Samsun Havza'da ilçesinde dünyaya gelen Emre Özkan İstanbul'un Bağcılar'da semtinden yaşamaktadır. Üniversite eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi'nde Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nde tamamlamıştır. YouTube'da on milyonlarca defa izlenen parodi videoları ile ünlenmiş ve 300 binden fazla aboneye sahip olmuştur.

15 Temmuz nöbetleri esnasında sen de Bağcılar Meydanı'na çıkıp bestelediğin Gördü Türkiye'ye şarkısını söyleyen Emre Özkan şarkıyla ilgili "O şarkıyı babam yazdı. Tamamen içinden gelerek saf duygularıyla kalemini çalıştırdı ve bana gelip "Bunu bestelemeni istiyorum" dedi. Böylece biz de kendi görüşümüzü göstermiş olduk ailecek. Üstüme düşeni yaptım diyebilirim." demişti

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kız arkadaşı yazınca yanlış anlaşılıyor!
    Cevapla
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Emre özkan'ın mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Siraç ket 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • yasinnn 5 yıl önce Şikayet Et
    itfaye niye içeri girmiyor niye erken müdahele etmiyor niye bir tane kişi yangını söndürmeye çalısıyor bu nasıl bişey ya
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet etsin mekanı cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan, 'altından kalkmamız zor olacaktır' diyerek uyardı: Acele etmeliyiz!
Yerel seçim; Panorama; Son durum