Rüyada düşmek tabiri nedir? Rüyada yüksekten düşmek ne anlama gelir?

Rüyada düşmek, rüya sahibi için olumsuzluklardan sıyrılarak rahatlığa ve huzura erişmesi şeklinde tabir edilirken; rüyada yüksekten düşmek bunun tam tersi maddi ve manevi anlamda sorunların baş göstermesidir. Sıklıkla görülen rüyada düşmek tabiri nedir? Her dönemde merak edilen rüyada yüksekten düşmek ne anlama gelir?

Rüyada düşmek tabiri nedir? Rüyada yüksekten düşmek ne anlama gelir?
Rüyada düşmek tabiri nedir? Rüyada yüksekten düşmek ne anlama gelir?
GİRİŞ 15.11.2018 15:57 GÜNCELLEME 15.11.2018 17:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rüyada düşmenin tabirini kapsamlı biçimde irdelediğimizde; rüyayı gören kişinin düşmesinin ardından herhangi bir yaralanma ve sakatlanma durumu hasıl olmadıysa tüm üzüntü ve sıkıntı verici olumsuz etkenlerden kurtularak rahatlığın ve huzurun kendisinde vücut bulmasına delalettir. Fakat rüyada yüksekten düşmek durumu söz konusuysa tam tersi olarak yorumlanıp, şayet rüya sahibi bir tarafına zarar verip incitmiş yahut kırmışsa gerek maddi gerekse manevi anlamda yaşanacak birtakım problemlerin, rüyayı gören kişinin karşılaşacağı üzüntü, sıkıntı verecek ve moral/motivasyonunun bozulmasına sebebiyet verecek can sıkan olayların ortaya çıkmasına işaret etmektedir. Öte yandan rüyada düşmek ise, kişinin kuş gibi hafifleyeceğine ve üzerindeki tüm ağır yüklerin kalkması, mutluluğun ve huzurun hakim olması şeklinde tabir edilmektedir. Peki, rüyayı gören kişiyi tüm iyilikler ve güzelliklerle karşılayarak isteklerinin ve beklentilerinin yerine gelmesine delalet eden rüyada düşmek tabiri nedir? İşte, başarısızlığın/yenilginin oluşum göstermesi, kaza/bela, felaket ve musibetlerin rüya sahibini bulması şeklinde yorumlanan rüyada yüksekten düşmenin detaylı tabiri...

RÜYADA DÜŞMEK TABİRİ NEDİR? RÜYADA DÜŞMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada düştüğünü görmek aslında ferahlık ve esenlik bulmak anlamına gelir. Rüyada bir yerden düştüğünü gören kişi sıkıntı, üzüntü ve borçlarından kurtulacak ve rahatlığa kavuşacak demektir. Cennet gibi temiz, ferah ve aydınlık bir yere düşmek de aynı anlama gelir, kişinin huzur bulmasına delalet eder. Rüyada düştüğünü görmek aynı zamanda pinti bir kimseye işaret eder.

Alçak gibi göründüğü halde düşerken yüksek gibi etkileyen rüyalar beklenmedik bir şekilde çıkacak bir sağlık sorununa delalettir. Rüyada ağaçtan ya da alçak bir yerden düşmek sıkıntılardan kurtulmaktır.

rüyada yüksekten düşmek, rüyada düşmek

Rüyada düşmenin tabiri, ferah bir hayata yorulur. Rüya sahibinin sıkıntı, üzüntü, keder ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder. Kişinin maddi sıkıntısından kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Birisinin kendi üstüne düştüğünü görmek, düşmanın kendisine üstün geleceğine; dağ ve duvar gibi yüksek bir yerden düştüğünü görmek, isteklerinin yerine gelmesine; bir darbe ile yere düştüğünü görmek bir bela ve musibete uğramasına; ayağı kayıp düştüğünü görmek, felakete uğrayacağına delalet eder.

rüyada düşmek ne anlama gelir

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek keskin değişikliklere yorumlanır. Rüyada yüksek bir yerden terkedilmiş bir ev, yıkıntı ya da boş bir araziye düştüğünü gören kişi eşinden ayrılır. Rüyasında düştüğünü görürken uyanan ayrılığın eşiğinden döner.

Rüyada düşmenin yorumu, zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir. Temiz, ferah ve aydınlık olarak tabir edilir. Bazı tabircilerin yorumlarına göre rüyada düşmek, kişinin huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada düşmek, zengin için onun cimriliğine, Dam, balkon yahut çatı gibi yerlerden düşmek - bir yeri incinir yahut kırılırsa- kendine, dostuna yahut malına gelecek zarara; yönetim tarafından hoşlanmadığı bir durumla karşı karşıya bırakılmaya delalet eder.

rüyada düşmek tabiri ve yorumu

RÜYADA YÜKSEKTEN DÜŞMEK NE ANLAMA GELİR? RÜYADA YÜKSEKTEN DÜŞMENİN TABİRİ...

Rüyada yüksekten düşmenin tabiri, kişinin beklentilerinin karşılanmayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, maddi anlamda problemlere, başınıza gelecek bir musibet sonrasında üzülmeye ve sıkıntı çekmeye işarettir.

Yüksek bir yerden boş bir araziye ya da yıkıntı bir yere düştüğünü gören kişi eşinden ayrılır. Eğer düştüğünü görürken uyanırsa bu ayrılığından eşiğinden dönecektir.

rüyada düşmek ne anlama gelir, rüyada yüksekten düşmek ne anlama gelir

Rüyasında yüksekten düşüp ölmek, bazen hatalardan dönüp günahlara tövbe etmeye, kişiliğin değişmesine ve kötü alışkanlıklardan vazgeçilmesine; bazen de hatalarınız sonucunda üzülüp büyük sıkıntılar içine gireceğinize yorumlanmaktadır.

İbn-i Sirin’ göre, rüyasında yüksek bir yerden yüzüstü düştüğünü gören kişi sıkıntılı günler geçirecektir. Rüya sahibi için ıstıraplı günler yakındır. Aynı zamanda yüksekten düştüğünü gören kişinin çevresinde olan saygınlığının azalacağı söz konusudur. Eğer ki bir çukura düştüğünün görürse kişinin adı kötüye çıkacaktır ve hakkında hayırlı şeyler söylenmeyecektir. Düştükten sonra bir yaralanma ve kan akma söz konusuysa, rüya sahibinin hayatında bu zarar kadar eksilme olacaktır.

rüyada yüksekten düşmek ne anlama gelir

Rüyada yüksekten düşmenin anlamı; Rüyasında yüksekten hızlıca düşerken korku ve heyecan duyan rüya sahibi önemli sırlar öğrenir ve bu sırları ömür boyu taşıma yükümlülüğü altına girer.

Rüyada yüksekten düşmek; Rüyasında yüksek bir yere çıkan ve sonra oradan düşen kimse, bir başarı elde ettikten sonra beklemediği zarara uğrar veya bu rüya zorlukla gelecek mala ve paraya yorumlanır.

rüyada düşmek, rüyada yüksekten düşmek, rüya tabirleri

Rüyada yüksek bir yerden harabeye, ıssız bir ortama düşmek iyi bir halden kötü bir hale geçmeye, Yeşillik, sulak ve güzel bir yere düşmek sıkıntılı bir halden iyi bir hale geçmeye işarettir.

Rüyada yüksekten düşmek; sık görülen bir rüya ise çeşitli korkuları simgelemektedir. Kronik hale gelen korkularınız, bazı durumlarda strese neden olabilmektedir. Bunun dışında meydana gelen bu tür rüyalar, kötü bir dönemim işareti şeklinde yorumlanmaktadır. Bu dönem içerisinde gelir kaybı, maddi ve manevi zorluklar ortaya çıkabilir. Rüyanın diğer yorumları arasında, hayatınızın monotonluğu ve tekdüzeliği olduğu bulunmaktadır. Bu durumun sizin canınızı sıkıyor olması, yeni kararlar almanıza neden olacaktır.

rüyada yüksekten düşmenin tabiri ve yorumu

YORUMLAR 3
  • ecem 4 yıl önce Şikayet Et
    ben şuan 12 yaşındayım ve 4-5 yaşlarındayken çok sık gördüğüm bir rüya vardı: ev den çıkıyorduk ben asansör yerine merdivenden inmek istiyordum fakat merdivenler eski püsküydü adımımı atıyordum ki tahta kısım kırılıp çok yüksek bir binanın merdiven boşluğundan aşağı düşüyordum ama çok yavaş bir çekilde yere her yaklaştığımda uyanıyordum
    Cevapla
  • Nilüfer 5 yıl önce Şikayet Et
    Beş yaşındaki oğlum yüksekten düştü ve ölüyor ama başka bir yerden bir daha düsüyor
    Cevapla
  • Mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    4 yaşındaki kızım düştü tuttum yere 1 parmak kala tuttum ağladı ama bişi olmadı çok korkunçtu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık