24 Kasım Öğretmenler Günü hediyeleri 2018! En güzel öneri ve fikirler!

24 Kasım Öğretmenler Günü coşkusu hem öğrencileri hem de öğretmenleri sarıp sarmalamışken, diğer taraftan da hediye arayışı içerisine girilmeye başlandı. Ne alabilirim düşüncesi akıllarını kurcalayan, ancak henüz karar veremeyip alternatif arayanlara özel fikir/öneri niteliğindeki Öğretmenler Günü Hediye tavsiyeleri...

24 Kasım Öğretmenler Günü hediyeleri 2018! En güzel öneri ve fikirler!
24 Kasım Öğretmenler Günü hediyeleri 2018! En güzel öneri ve fikirler!
GİRİŞ 21.11.2018 23:18 GÜNCELLEME 23.11.2018 11:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacak 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğrenciler, öğretmenlerinin ruhunu okşamak ve kalplerini yumuşatmak adına velilerindan yardım ve destek alarak seçecekleri hediyeyi takdim edecek. Bu nedenle gerek öğrenciler gerekse veliler, gelecekte ayakları üzerine basan sağlam bireyler hazırlamada etkin rol üstlenen, bilgi/donanım sahibi olmak üzere yetiştiren ve hayat tecrübesi kazandıran öğretmenleri için hangi hediyeyi tercih edecekleri yönündeki sorular akıllarını meşgul etmeye başladı. Henüz karar veremeyip internet platformundan alternatif arayanlar öğrenci ve velileri yakından ilgilendirecek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmene ne hediye alınır? İşte, içerisinde birbirinden güzel seçeneklerin yer aldığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Hediye önerileri/fikirleri ve tavsiyeleri...

 

 

En beğenilen 24 Kasım Öğretmenler Günü Şiirleri! 1, 2, 3, 4 kıtalık şiirler

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ/FİKİRLERİ VE TAVSİYELERİ...

 

 

1)Telefon Kılıfı: Akıllı telefonları kullanmaya başladığımızdan itibaren en çok tercih ettiğimiz ve sıklıkla değiştirdiğimiz objelerden bir diğeri telefon kılıflarıdır. Bu sayede öğretmenlerimizin kullandığı telefon modeline uygun olarak güzel bir tasarıma sahip kılıf tercih edebilir ve öğretmeninize takdim edebilirsiniz.

2)Taşınabilir USB Bellek: Öğretmenler Günü için hediye fikirleri/önerilerinden bir tanesi de son dönemlerde hayatımızdaki olmazsa olmaz yerini alan taşınabilir Flash USB Bellek’tir. 2-4-8 GB veri depolama kapasitesi bulunan taşınabilir USB belleklerden bütçenize en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

3)Erkek Cüzdan Modelleri: Şayet öğretmeniniz erkekse bir ömür boyu kullanabileceği, aynı zamanda kullanırken de tatlı bir tebessümle sizi anımsayabileceği son derece şık bir modele sahip olan erkek cüzdanları öğretmenler için en çok tercih edilen hediyelerdendir.

4)Defter: Öğretmenlerinizin icra ettikleri meslekten ötürü en çok kullandıkları eşyalardan biri de defterdir. Ona güzel bir ajanda hediye ederek memnun edebilirsiniz. Öte yandan öğretmeniniz için el yapımı bir hediye de yapabilir ya da ona duygularınızı ifade eden güzel bir mektup veya şiir yazabilirsiniz.

5)Çiçek: Çiçek, duyguları en güzel şekilde ifade eden bir hediye alternafidir. Çiçeğin üzerine ise öğretmeninize karşı beslediğiniz yoğun sevgiyi en güzel şekilde ifade eden not eklediğinizde sizin için isabetli bir tercih olacaktır.

6)Yılın En iyi Öğretmeni Oscar Ödülü: 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenine özel bir jest yapmak, kendisinde güzel duygular uyandırmak isteyen öğrenciler için orijinal altın sarısı rengindeki Oscar Ödülü en güzel hediye seçeneği arasında yer almaktadır.

7)Canım Öğretmenim Ahşap Çerçeve: Öğretmeniniz ile birlikte objektife poz verdiğiniz bir fotoğrafı, onun için hazırlatacağınız canım öğretmenim ahşap çerçeve sayesinde öğretmeninize cazip bir hediye gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz.

8)Kişiye Özel Kalemler: Her ne kadar öğretmenler günü hediyesi önerisi için klişe olarak görülse de, öğretmeninize özel kaliteli bir kalem tercih etmek onun gönlünü fethedecek, aynı zamanda gözündeki kıymeti oldukça büyük olacaktır.

9)Çikolata: Öğretmeniniz için hazırlatacağınız özel yapım bir çikolata, öğretmeninizi mutlu edecek en ideal hediyeler arasında yer almaktadır.

YORUMLAR 2
  • Melisa 5 yıl önce Şikayet Et
    Çoooook teşekür ederim iyi çalışmalar
    Cevapla
  • Serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar dilerim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...