Rüyada babamın öldüğünü görmek ne anlama gelir? Tabiri ve yorumu...

Rüya sahibi babasının öldüğünü görmesi kötüye yorumlanmaz. Her ne kadar kişi için olumsuz bir durum olsa da rüyada babanın öldüğünü görmek tabir açısından iyidir. Sağlık ile ömür hakkında bilgi ve yönlendirme niteliğinde olan bir rüyadır

Rüyada babamın öldüğünü görmek ne anlama gelir? Tabiri ve yorumu...
Rüyada babamın öldüğünü görmek ne anlama gelir? Tabiri ve yorumu...
GİRİŞ 24.11.2018 11:14 GÜNCELLEME 20.02.2021 17:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rüyada babanın öldüğünü görmenin yorumu nedir? Rüyayı gören kişinin, babasının çok sağlık ve çok uzun ömürlü olacağına ve aralarında çok iyi bir ilişki olacağına ve her zaman babasını sevip sayacağına işaret eder. Fakat rüyada babanın öldüğü haberini almak uğursuzluk ve şanssızlıktır. Kişinin gözyaşı dökeceğine alamet eder ve rüya sahibinin arka arkaya tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder. Fakat genel anlamda rüya hayra yorumlanır. Rüyayı gören kişinin babası sağsa bir işbirliği sevinç verecektir. Babası ölmüşse, kısa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.

RÜYADA ÖLMÜŞ BABAYI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyanızda ölmüş babanızı görmeniz fakirlere onun ruhunun şad olması için sadaka vermeniz veya onun namına bir hayır yapmanız gerektiğine işarettir.

RÜYADA BABANIN ÖLÜMÜNÜ VE DİRİLDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada babanın öldüğünü ve dirildiğini görmek, rüyayı gören kişinin hayatında çok iyi ve çok başarılı bir mevkide olduğuna ve hayatta istediği her şeye kavuşup istediği her şeyi yapabileceğine delalet eder.

RÜYADA BABASININ KAZADA ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Aksine yorumlanması gerekir ve kişinin aile üyelerinin elde edeceği başarılarla mutluluk duyacağını, anne ve babasının göğsünü kabartacak, kendisiyle gurur duymalarını sağlayacak işler yaptığının ifadesidir. Gerçek hayatta babasını kaybetmiş insanların bu rüyayı görmeleri, babaları hayattayken onları mutlu edecek işler yapıldığına ve dua alındığına yorumlanır.

Rüyada Babanın Öldüğünü Görmek

RÜYADA BABANIN ÖLDÜĞÜNÜ GÖREN KADIN VE ERKEK...

Rüyada babanın öldüğünü duyman ve ağlayan kadın: yakın zaman içerisinde büyük bir acı yaşayacağına, yaşayacağı acı ölüm olmayarak maddi ve manevi odaklı anlık bir acı olacağına, sakinleşince ve mantıklı bir düşünme sürecine girince, geçeceğine delalettir. Rüyayı gördükten kısa bir süre sonra hayırlı işler başına geleceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada babanın öldüğünü duyan ve ağlayan erkek: hayırlı işlere koşturacağına işinde iyi olmak için çok çalışacağına, emeklerinin karşılığını alarak maddi olarak rahatlama yaşayacağına ve ailesi ile birlikte güzel günler göreceğine delalettir.

YORUMLAR 8
  • Ravza 2 yıl önce Şikayet Et
    Ay gerçek gibiydi kalkar kalkmaz ağladım sonra anlamına baktım Allah kimseye böyle acı yaşatmasın AMİN
    Cevapla
  • Helin 2 yıl önce Şikayet Et
    Babam sana bışey olursa yaşayamam bu kadar acı ikinci bir sey olamaz
    Cevapla
  • Nisanur 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım bu acıyı kimseye yaşatmasın Bende rüyayı görünce hemen tabirine baktım. Ama rüyayı görünce ağladım
    Cevapla
  • zehra 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım çok kötü bir rüyaydı sanki gerçek gibiydi bir daha inşallah öyle rüyalar görmem . Baba seni çok seviyorum benim ömrüm de senin olsun bana bu acıyı yaşatma
    Cevapla
  • ECRIN 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Zehra 3 yıl önce Şikayet Et
    Aminn
    Cevapla
  • Zehra 3 yıl önce Şikayet Et
    Aminn
    Cevapla
  • sinan ali abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    sinan ali abdullah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması