Kadın 44.bölüm fragmanı: Sarp, Bahar'ı Nezir'den korumayı başaracak mı?

Kadın 43.son bölümde; Bahar'ın Yeliz vasıtasıyla, Şirin'in ilik vermek için hastaneye gittiğinde Sarp'la birlikte olduğunu bilmesinin ardından kızılca kıyamet koptu. Kadın son bölümde; Bahar, Şirin'i sorgulamak adına kapısına dayanırken, Şirin de Bahar'ın kuyusunu kazmaya uğraştı. İşte, Kadın 44.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 18.12.2018 12:00 GÜNCELLEME 18.12.2018 12:01

Fox TV ekranlarında çarpıcı sahnelerin başarılı bir şekilde seyircisine aktarıldığı Kadın 43.son bölümde; Yeliz'in daha fazla çenesini tutamayıp Sarp hakkında bilmediği gerçekleri Bahar'a açıklamasıyla birlikte büyük hadiselerin fitili ateşlendi. Kadın son bölümde; Bahar, Şirin'in ilik vermek üzere hastaneye uğradığında yanında Sarp'ın da bulunduğu bilgisine ulaşarak beyninden vurulmuşa dönen Bahar vakit kaybetmeden soluğu Şirin'in yanında aldı. Bahar'ın, bilmediği olayların iç yüzünü öğrenmek ve Şirin'i detaylı şekilde sorgulamak için kapısına dayanmasının ardından aklında onunla ilgili binbir türlü hin planları olan Şirin'in ise ağzını bıçak açmadı. Bahar'ı yıkıma uğratarak kendisinde onarılamaz hasarlar bırakmak ve tutunacak tüm dallarını koparmak isteyen Şirin ise Suat'ın gücünü de arkasına alarak Pırıl'la akıl almaz şekilde ittifak kurmasının sonrasında Kadın 44.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Sarp'ı oğlu ile birlikte görmesi sonucu acı gerçeklerle yüzleşen Bahar'ın başından aşağı kaynar sular dökülmesinin ve hayatının şokunu yaşamasının akabinde Kadın 44.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KADIN 44.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

 

 

KADIN 44.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın dizisi 44.bölümü ile 18 Aralık Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

KADIN 43.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

kadın 44.bölüm fragmanı

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Şirin’i ilik vermesi için hastaneye getiren kişinin Sarp olduğunu öğrenen Bahar’ın kan beynine sıçramıştır. Ne yapacağını bilemeyen Bahar, bir hışımla evden çıkar ve Şirin’e gidip bunun hesabını sormak ister. Aynı zamanda Pırıl ile anlaşmak isteyen Şirin’in Suat sayesinde eline çok iyi bir fırsat geçer. Sarp’ı kaybetme korkusuyla baş başa kalan Pırıl’ın artık Şirin ile iş birliği yapmak dışında bir seçeneği kalmamıştır. Gelen ani bir mesajla Sarp ile buluşma heyecanı içine giren Bahar’ı ise çok kötü bir sürpriz beklemektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!