EDHO oyuncusu Oktay Kaynarca'dan çarpıcı açıklamalar! Kurtlar Vadisi...

ATV'de yayın hayatına tüm hızıyla devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi projesinin baş rol oyuncusu Oktay Kaynarca izleyici kitlesini hayrete düşürdü. Oktay Kaynarca, bir dönem rol aldığı Kurtlar Vadisi yapımından tam vaktinde ayrıldığını dile getirirken üstlendiği Çakır karakteri hakkında da konuştu.

EDHO oyuncusu Oktay Kaynarca'dan çarpıcı açıklamalar! Kurtlar Vadisi...
EDHO oyuncusu Oktay Kaynarca'dan çarpıcı açıklamalar! Kurtlar Vadisi...
GİRİŞ 16.12.2018 00:54 GÜNCELLEME 16.12.2018 00:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ATV ekranların ekran macerasını başarılı bir şekilde hız kesmeden sürdüren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Oktay Kaynarca seyircisini hayrete düşüren açıklamalarda bulundu. Usta oyuncu Oktay Kaynarca, Pamukkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İşletme Kulübü bünyesinde gerçekleştirilen 'İş Dünyasında Hedef: Girişimcilik ve Liderlik' konulu konferansa katılım sağlayarak öğrencilere özel söyleşide bulundu. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımında canlandırdığı Hızır karakteri ile geniş bir kesimin ilgi odağı haline Oktay Kaynarca, bir dönem baş rol üstlendiği Kurtlar Vadisi isimli dizi projesinden tam vaktinde ayrıldığını cümlelerine ekledi. Öte yandan başarılı ve yetenekli oyuncu Oktay Kaynarca, bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi yapımında canlandırdığı Hızır karakterini hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan ve gerilim fırtınası estiren Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi dizisinde hayatını kaybeden Çakır karakteri üzerine; "Dünyada yaşarken selası okunup, cenaze namazı kılınan ve helvası dağıtılan ilk aktörümdür herhalde. Bazen yolculuklar biter ve yenisi başlar. Kurtlar Vadisi dizisini tam zamanında bırakmış olduğumu düşünüyorum. Bazen zamanı doğru tutturamazsanız tadı kaçar. Çünkü önünüzde yapacağınız çok işler olmak zorunda. Ben 80 yaşında bile proje yapacağımı düşünüyorum" şeklinde ifadelere yer verdi.

 

 

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz oyuncusu oktay kaynarca hayrete düşürdü

YORUMLAR 4
  • özeleştirii 5 yıl önce Şikayet Et
    ne anladım ne anlamadım ne anlamalıyın k.vadisinin üzerine film tanımam
    Cevapla
  • ejder 5 yıl önce Şikayet Et
    hayretler içinde kaldım:)
    Cevapla
  • müslüm 5 yıl önce Şikayet Et
    80 yaşına geleceği ne malum
    Cevapla
  • ender 5 yıl önce Şikayet Et
    Degisik bakis acisi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak