Rüyada silah görmek anlamı ve yorumu! Rüyada silah görmenin tabiri...

Rüyada silah görmek; o kimsenin itibar kazanacağının, başarı elde edeceğinin ve makam sahibi olacağının göstergesidir. Peki, mevkinin yükselmesi ve güç sağlanmasına delalet eden rüyada silah görmek nasıl yorumlanır, ne anlama gelir? Bütün olumsuzluklardan kurtulmayı simgeleyen Rüyada silah görmenin tabiri ve anlamı...

Rüyada silah görmek anlamı ve yorumu! Rüyada silah görmenin tabiri...
Rüyada silah görmek anlamı ve yorumu! Rüyada silah görmenin tabiri...
GİRİŞ 14.12.2018 15:46 GÜNCELLEME 14.12.2018 15:46

Rüyada silah görmek; genel anlamda rüya sahibinin yaşantısında yüzünü güldürecek gelişmelerin yaşanacağının alametleridir. Bu rüyayı gören kişilerin öncelikli olarak mevcut ve olası sorunlardan, kendisini güç duruma sokacak ve keder duymasına sebebiyet verecek sıkıntılardan kurtulması şeklinde tabir edilmektedir. Tüm bunların yanı sıra rüyada silah görmenin başka yorumlanma şekli ise; bu kimselerin toplum içerisinde itibarının bulunacağını, yükselişe geçerek başarılara imza atacağını ve elde ettiği derece sayesinde makam sahibi olacağına delalet etmektedir. Peki, sağlık problemlerinin son bularak şifa bulacağının göstergesi olan rüyada silah görmek ne anlama gelir? Güç/kudret ve onur/şeref gibi kavramları içerisinde taşıyan Rüyada silah görmenin tabiri ve anlamı...

 

 

RÜYADA SİLAH GÖRMEK NASIL YORUMLANIR, NE ANLAMA GELİR? ANLAMI VE TABİRİ...

Rüyada silah görmek; düşmanlar karşısında üstünlük elde etmeye, hastalıklardan uzak bir şekilde sağlıklı yaşamaya, keder ve ızdırap veren durumlardan ise uzaklaşmaya delalet etmektedir. Rüyada silah görmenin başka bir barındırdığı anlam ise; rüya sahibinin zayıflıktan sıyrılarak kudret elde edeceğine aynı zamanda şayet borçları var ise borçlarından en kısa zamanda kurtulacağının alametidir.

 

 

RÜYADA SİLAH KULLANDIĞINI VE SİLAHLA ATEŞ ETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada silah kullandığını ve silahla ateş ettiğini görmenin anlamı ve tabiri; Bu kimselerin iyi karşılanmayacak hadiselerle yüzleşeceğine, haksız yere yapmadığı bir işten ötürü suçlanacağına ve sebepten zarara uğrayacağına alamet etmektedir. Diğer taraftan diğer rüya tabircileri tarafından da bu kişilerin günahkar olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

RÜYADA SİLAH ALDIĞINI GÖRMEK 

Rüyada silah aldığını görmenin anlamı ve tabiri; Rüyayı gören kimsenin gerek özel gerekse iş yaşantısının bir düzene oturacağının, başka ve daha iyi hayata kavuşacağına, sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaşadığı problemlerin tamamen biteceğine alamet etmektedir. Bununla birlike rüyada alınan silah, bu kişilerin başarı/zefer elde edeceği, kariyerinin yükselişe geçeceği yönünde yorumlanmaktadır. 

RÜYADA SİLAH BULMAK

Rüyada silah bulduğunu görmenin anlamı ve tabiri; Rüya sahibinin mertebesinin yükselmesi, makam sahibi olması ve güç elde etmesinin göstergesidir.

RÜYADA SİLAH TAŞIMAK

Rüyada silah taşıdığını görmenin anlamı ve tabiri; Kendisine zarar verebilecek tüm olumsuzluklarla (kaza ve belalar) başa çıkacağına ve bunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, tehlikelerden uzak bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

rüyada silah görmenin anlamı ve tabiri

RÜYADA SİLAHLA VURULMAK

Rüyada silahla vurulduğunu görmenin anlamı ve tabiri; Art niyetli ve kalbi bozuk kişilerden gelebilecek kötülüklerden ötürü tedbiri elden bırakmayacağına işaret eder. Fakat neyse ki rüyayı gören kişinin geliştireceği tedbirle birlikte korkulan bir durum olmayarak problemlerin son bulacağına ve her şeyin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

RÜYADA SİLAH SAKLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada silah sakladığını görmenin anlamı ve tabiri; Husumetlisi olan insanlardan dolayı güçlü ve dimdik bir şekilde karşısında durmak ve darbe almamak açısından plan hazırlayacağının göstergesidir. Bu rüyayı gören kişiler risk almamak ve tehlikelerden mümkün olduğunca uzak durabilmek için kendilerini korumaya almaktadır.

RÜYADA SİLAH SESİ DUYMAK

Rüyada silah sesi duyduğunu görmenin anlamı ve tabiri; Bu kimselerin herkesi imrendirecek maddi açıdan kazanca ve gelire sahip olacağına ve bu imkanların sayesinde de pek çok insanı yardım ve destekte bulunacağına delalet etmektedir. Öte yandan kariyer anlamında yeni işlere imza atacaklar ve hem başarıya hem de üne sahip olacaklardır. 

RÜYADA SİLAH VERİLDİĞİNİ HEDİYE EDİLDİĞİ GÖRMEK

Rüyada silah verildiğini ve hediye edildiğini görmenin anlamı ve tabiri; rüyayı gören her anlamda donanımlı ve eğitim seviyesinin yüksek olması sayesinde zenginlik mertebesine erişeceğine, hedeflerine ulaşacağına ve yeni bir ev sahibi olacağına işaret etmektedir.

rüyada silah görmek nasıl yorumlanır, ne anlama gelir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?