Aynı süveteri tam 27 yıldır giyiyor...

Triko dünyasında Karaca markasını kazandıran firmanın eski sahibi Hayrettin Karaca, tüketim çılgınlığını protesto etmek için tam 27 yıldır aynı süveteri giyiyor..

Aynı süveteri tam 27 yıldır giyiyor...
Aynı süveteri tam 27 yıldır giyiyor...
GİRİŞ 20.11.2007 08:18 GÜNCELLEME 20.11.2007 08:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TEMA Vakfı Kurucusu Hayrettin Karaca, ‘tüketim çılgınlarına mesaj vermek’ için 27 yıldır aynı süveteri üzerinden çıkarmıyor. Karaca, yeni bir süvetere ihtiyacı olmadığı için aynı süveteri giydiğini anlatıyor.

Toplumların büyük sermaye gruplarının yönlendirilmesiyle tüketim toplumuna dönüştürülmek istendiğini anlatan Karaca, delik deşik olan kırmızı süveterini giymekten rahatsızlık duymadığını açıklıyor.


(Star)

YORUMLAR 8
  • Yılmaz Çelik 16 yıl önce Şikayet Et
    . Yalçınım protestonun dediklerinle ne alakası var? Adam paranız varsa üstünüz yırtık da olsa almayın mı diyor? Sadece keyif için sık sık giyime para harcamamalısın, dünyada yiyecek bulamayan var. Yoksa şık şak giyerim dersen Karun\'dan, Firavun\'dan farkın olmaz, anladın sen.
    Cevapla
  • galip özcan 16 yıl önce Şikayet Et
    helal sana. ak sakalına saçına helal olsun senin sen ülkesini seven bir adamsın
    Cevapla
  • Ozan M Dündar 16 yıl önce Şikayet Et
    KIRMIZI DA YAKIŞMIŞ. 200 dolarlık gömleğin üstüne:!!! İnşallah niyetin-amelin güzeldir...
    Cevapla
  • Akustik... 16 yıl önce Şikayet Et
    bir transite ağaçlar katledilirken nerdeydin.. tamam düşüncen cok doğru ama sarıyerde agaçlar katledilirken Transit verilince niye sustun.
    Cevapla
  • yalcin d 16 yıl önce Şikayet Et
    garip-. biraz mantıklı düşünün paranız var pulunuz var ama yırtık bi elbise giyiyorsunuz ve bunu kendinize yakıştırıyorsunuz. ne amaçla olursa olsun protesto vs kimin umrunda. yoldan geçen adam yırtık diye bakıp ayıplıyor. yakasında protesto işareti felanmı taşıyorsun. fakir olsan kimse üstündeki yırtığa laf söyleme hakkı yok ama paran var yırtık giyin yok böyle şey. hazine sandığının üstüne otur sonra laf söyle yok böyle şeyyy. tutarlı olalım biraz. örnek alınası insanları örnek alalım bu şekilde değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki