Rüyada ağlamak nasıl yorumlanır? Kendini ağlarken görmek kötüye mi işaret?

Rüyada ağladığını görmek iki şekilde yorulur. Bazen sevince, bazen de kedere tabir etmişlerdir. Rüyada hıçkırarak ağlamak, sesli ve içli içli ağlamak farklı şekillerde yorumlanır. Genel anlamda rüya sahibi rüyasında ağladığını görüyorsa bastırılan duyguların dışa vurmasını yansıtır.

Rüyada ağlamak nasıl yorumlanır? Kendini ağlarken görmek kötüye mi işaret?
Rüyada ağlamak nasıl yorumlanır? Kendini ağlarken görmek kötüye mi işaret?
GİRİŞ 29.01.2019 14:17 GÜNCELLEME 29.01.2019 14:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüya yorumlarının en merak edilen konularından biri olan rüyada ağladığını görmek birçok duruma göre değişik şekilde yorumlanır. Eğer rüyanızda Allah korkusundan dolayı hıçkıra hıçkıra ağlıyorsanız kederin gitmesine ferahlığa, ağlayıp ta gözlerinden yaş akmıyorsa hayal kırıklığına tabir edilir. Rüyada ağlamak bulunmaz sermayedir. Sevinç, feraha, helal mal, paraya yorumlanır. Rüyada ağladığını gören kimse Allah'ın rahmetine nail olur. Yani genel anlamda İslami duruma göre de iyiye yorumlanır.

 

 

RÜYADA AĞLAMAK NEYE İŞARETTİR?

  • İyi Haber
  • Rahmet
  • Sevinç
  • Mutluluk
  • Neşe
     

RÜYADA HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLAMAK

 

 

Rüyanızda ağlarken bağırıyor, hıçkırıyor iseniz gerçek yaşamınızda yakın bir süre içerisinde bu şekilde ağlayacağınız anlamına gelir. Bazı yorumculara göre böyle bir rüyayı gören kişinin başına bir bela gelir. İş ve aile hayatında olumsuzluklar yaşanacağına yorumlanır. Yaşanacak olan olumsuz olaydan dolayı maddi ve manevi sorunlar meydana geleceğine delalet eder. 

Rüyada Hıçkıra Hıçkıra Ağlamak

RÜYADA KURAN OKUYARAK AĞLAMAK

Kuran okuyarak yada dinleyerek ağlamak; rüya sahibi için manevi hislerin yoğunluğuna, kamil insan yoluna girmeye, dünya malına tamah etmemeye, içsel huzuru yakalamaya delalet eder ve hayırlı bir rüyadır.

RÜYADA SEVİNÇTEN GÖZYAŞI DÖKMEK

Rüyada sevinçten ağlamak, her alim ve yorumcu tarafından hayra, güzelliklere yorumlanmaktadır. Rüyada sevinçten ağlamak, mutlu ve huzurlu bir aileye sahip olunacağına işarettir. Rüyayı bekar bir kimse gördüyse, sevdiği insanla mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder. Sevdiği insanla zor zamanlar geçiren kimse için evlilik müjdesi geleceğine yorumlanır.

RÜYADA AĞLAYAN BİRİNİ GÖRMEK

Rüyada sizin dışınızda ağlayan birini görmek ve hatta onu teselli etmek de tıpkı ağlamak gibi sıkıntılardan kurtulacağınıza dair haberci bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişinin kötü zamanlardan sonra mutluluk rüzgarlarına kapılacağına ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada Ağlayan Kadın Görmek

VEFAT EDEN BİRİSİ İÇİN RÜYADA AĞLAMAK

Ebu Said El-Vâiz demiştir ki: Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini, buna ağladığını görmek, gördüğü gibi çıkmaya, keder, hüzne işaret eder. Ağlamadığı halde gözlerinden iplik iplik yaşlar aktığını görmek, murada ermeye, sevinç demektir.

RÜYADAN AĞLAYARAK UYANMAK

Rüyada ağlayarak uyanan kimse genelde tez zamanda sevinecek, mutluluğa ulaşacaktır. Yani çok sevineceği bir haber alır ve uzun süredir istediği bir dileğine kavuşur.

AĞLAYAN KADIN GÖRMEK

Rüyada ağlayan kadın görmek, rüya sahibinin hayatına girecek ve onun için hayırlı işler yapacak iyi niyetli bir kadına işarettir. Bu rüya çevrenizde bulunan merhametli bir kişiye, yeni arkadaşlar edinip onlarla birlikte güzel işler yapacağınıza da delalet etmektedir.

RÜYADA AĞLAMA SESİ DUYMAK

Rüya sahibini heyecanlandıran güzel gelişmelerin yaşanmasına delalet eder. Bu gelişmeler genellikle kişinin dualarının kabul olacağı ve muradına ereceği tabir edilir. Rüyada birisine sarılarak ağladığını görmek; büyük işlere imza atılacağına ve hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada Ağlama Sesi Duymak

YORUMLAR 1
  • ayşenur 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanal 7çok güzel bir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!