Rüyada mısır görmek iyiye mi yorumlanır? Rüyada mısır (darı) görmenin anlamı

Rüyada mısır görmek her zaman iyiye yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler iş güç var ise işlerinde gözle görülür başarılar elde edeceğine işaret eder. Rüyada mısır (darı) görmenin kısa anlamı helal ve bol kazanca işaret olduğu bilinmektedir. İslami yoruma göre de hayra yorumlanır. Fakat bazı durumlara göre rüyanın tabiri farklılık gösterebilir.

Rüyada mısır görmek iyiye mi yorumlanır? Rüyada mısır (darı) görmenin anlamı
Rüyada mısır görmek iyiye mi yorumlanır? Rüyada mısır (darı) görmenin anlamı
GİRİŞ 01.02.2019 14:07 GÜNCELLEME 01.02.2019 14:07

Farklı olmasıyla birlikte tabiri merak edilen rüyada mısır görmek halk arasında bolluk bereket anlamında tabir edilmektedir. Rüyada mısır diğer adıyla darı yediğini gör­mek, rızka, işlerinde başarılı olmaya, mal ve menfaate ka­vuşmaya işaret eder. Bazı yorumculara göre mısırın renginin sarı olması nedeni ile, rüyada mısır görmek hastalığa veya işlerin kötü gitmesine yorumlanır. Fakat genel anlamda rüya sahibi için iyiye yorulur. Ülke olarak Mısır'ı görmek ise o kimsenin ömründe bir defa da olsa sıcak iklim bölgelerine bir yolculuk yapacağına işaretle tabir olunur. İnsanların mısır topladığını gördüyseniz, bir arkadaşınızın elde edeceği başarıya sevineceksiniz.

RÜYADA MISIR TARLASI GÖRMEK

Kişinin çalışma yaşamındaki deneyimsizlik sürecini atlatarak işinde emin adılarla yürüyeceğine yorulmaktadır. Ve yükseleceğine, ebeveynleri adına arzuladığı şeylerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada Mısır Tarlası Görmek

RÜYADA MISIR TANELERİ GÖRMEK

Bereketli bir işe girilecek ve kişi hem kendisi hem de ailesi için en iyi yaşam şartlarına kavuşacak demektir. Hayalleri  kurulan şeyler gerçek oluyor ve bu sayede anne baba ve yakın akrabaların çok sevineceği bir haber alınıyor. Sağlıkla ilgili olan bir sorundan ötürü yaşanan üzüntü de uzun ama kesin bir çare sayesinde ortadan kalkacak.

PİŞMİŞ MISIRI RÜYADA GÖRMEK

Rüyada mısır pişmiş görmek çiğ görmekten daha hayırlıdır. Kolaylıkla sahip olacağınız mala, servete delalet eder.

RÜYADA SÜT MISIR GÖRMEK

Bir kişi rüyasında süt mısır görürse bilmelidir ki o güne kadar geçimini temin ettiği işi bırakarak yeni bir alana yönelecektir. Yani bu rüya meslek değiştirmek anlamına gelir.

Rüyada Süt Mısır Görmek

MISIR KOÇANI GÖRMEK İSE...

Mısırın tazesini görmek, kolaylıkla ele geçecek mala işarettir şeklinde yorumlanır demişlerdir. Bazen de rüyada koçanlı mısır görmek, yoksulluğa işaret eder. Rüyada tane halinde mısır görmek, paraya işaret eder.

RÜYADA PATLAMIŞ MISIR GÖRMEK

Haneye girecek iyi kalpli birisi sayesinde yaşanan tatsızlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına yorumlanır.

Rüyada Patlamış Mısır Görmek

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı