Rüyada deprem görmek kötüye mi yorulur? Rüyada deprem olduğunu yaşamak...

Rüyada deprem görmenin yorumu iş hayatınızda sıkıntılar yaşayacaksınız demektir. Genellikle rüyada deprem görmek kötüye yorumlanır. Hiç beklenmedik ve ansızın yaşanacak olaylara alamet eder. Peki rüyada deprem olduğunu görmek diyanet İslami anlamda nasıl yorumlanır? Kötüye mi işarettir?

Rüyada deprem görmek kötüye mi yorulur? Rüyada deprem olduğunu yaşamak...
Rüyada deprem görmek kötüye mi yorulur? Rüyada deprem olduğunu yaşamak...
GİRİŞ 29.01.2020 10:49 GÜNCELLEME 29.01.2020 10:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüyada deprem olduğunu görmek pek hayırlı şeylere işaret etmez. Üzüntü, keder, zarar, ziyan ve işlerin iflası ile yorumlanır. Aynı zamanda deprem korku ve şiddete de işarettir. Kısaca anlamlandırmak gerekirse rüyada deprem görmek hayra yorumlanmaz. Fakat bazı gördüğünüz durumlarda, iş hayatında ve sosyal hayatında çok iyi atılımlar yapacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, endişe ve korkularından kurtulduktan sonra çok büyük ve saygın biri olma yolunda ilerleyeceğine tabir edilir. Deprem sonrası bir dağın sarsılarak yerinden oynaması ve tekrar yerine oturması, devlet başkanına ve halkı­na isabet edecek olan şiddet ve korkuya işarettir.

 

KISA ANLAMI

- Göç etmek veya uzak bir yerlere seyahat etmek.
Kazaların habercisidir
Kadınlar için bebek düşürme riski anlamı taşır.
Salgın hastalık belirtisidir.
Dinde takva düşüklüğünü gösterir ve kişiye ikaz mahiyetindedir.
Hayal kırıklığı demektir. 

 

RÜYADA BÜYÜK DEPREM GÖRMEK

Sıkıntılı ve olumsuz olayların olacağına delalet etmektedir. Bir kimsenin fitne ve fesatlık yapacağını işarettir. Kişinin rüyasında deprem olduğunu sandığını görmesi, işlerinde kazandığı ün ileride büyük sıkıntı çıkaracağı demektir. Depremden kurtulduğunu görmek ise başına gelecek belalardan kendi çabaları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerde bir deprem olduğunu ve bu yüzden insanların sağa sola kaçıştıklarını, ve bazi kimselerin yere gömüldüklerini görmek, o yer halkına zahmet ve zorluk verecek büyük bir felaketin geleceğine delalet eder..

Rüyada Büyük Deprem Görmek

RÜYADA ŞİDDETİ SARSINTI GÖRMEK

Sarsıntı deprem aslında büyük bir haber alacak olmanın ön hazırlığı olabilir. Çok korkmuş, ağlayarak ve sıkıntılı bir durumda uyandıysanız; duyacağınız haberler sizi bire bir ilgilendiriyor demektir.

Rüyada sarsıntı sonrası fazla etkilenmeden rüya devam ediyor veya uyandınız; duyduğunuz şeyler karşısında, şaşırmak, sizi etkilemeyen olayları ifade eder.

RÜYADA DEPREMDEN EVİN YIKILMASI

Evinize dost yüzlü düşmanların girip çıktığı, aile içine fesatlık koyarak aranızı açacağına, büyük kavgalara sebep olacağına işaret eder.

Evin yıkılması aslında evinizin dağılması ve ayrılıkların olacağını ifade eder.

Rüyada Deprem Görüp Dua Etmek

DEPREM SIRASINDA DUA ETMEK

Rüyada deprem olduğunu görmek ve dua etmek, rüya sahibinin, hayatında gerçekleştireceği büyük yeniliklerin çok hayırlı işlere vesile olacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına ve insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına tabir eder. Namaz kılarken deprem olduğunu görmek ise yapılacak hatalara yorulur. İş konusunda yol gösterici konumunda olan bir kişiye karşı kırıcı bir davranış sergileneceğine, bu yüzden bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet eder.

RÜYADA DEPREMDEN SAĞ KALMAK

Rüyada depremde sağ kalmak iyi şeylere yorulmaz. Rüya sahibi eğer depremde herkesin öldüğünü, kendisinin sağ kaldığını görürse bu, o kişinin vadesinin tamam olduğu anlamına gelir. Bazen de bu rüya iyi kalbiniz ve temiz fıtratınızla herkesin saygı ve sevgisini kazandığınıza ve eğer böyle devam ederseniz yaşanılacak birçok olumsuz hadiseden zarar görmeden kurtulacağınıza işarettir.

RÜYADA HAMİLE KADININ DEPREM GÖRMESİ NEYE İŞARETTİR?

Rüyada hamilenin deprem görmesi olumsuz olayların yaşanacağına delalettir. Kişiyi üzüntülü, huzursuz günler bekliyor demektir. Ayrıca bu deprem sembolü kişilerin göç edeceği yani bir yerden başka bir yere taşınacağı anlamına da gelmektedir. Bu sembol ile kişiler evlerini başka bir yere taşıyabilirler.

DENİZDE DEPREM GÖRMEK

Bu rüya sizin için çok hayırlı ve güzeldir. Rızkınızın bol ve sürekli olacağı, dileklerinizin gerçekleşeceği ve hayırlı kısmetlerin karşınıza çıkacağı bir döneme gireceksiniz.

Denizde olan deprem, temiz ve bereketli geçecek bir senedir. Bu rüya sizi korkutsa bile tam tersi olacak ve istediğiniz hayatı yaşayacaksınız

Rüyada Denizde Deprem Görmek

YORUMLAR 1
  • azat 4 yıl önce Şikayet Et
    rüyada tanımadığı kişilerin kavga ettiğini görmek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü