Rüyada polis görmek ne anlama gelir? Rüyada polis olduğunu görürsen...

Rüyada polis görmek çok çeşitli şekillerde yorumlanmaktadır. Polis görmek gücü temsil eder. Ancak bazı durumlarda rüyada polis görmek iyiye yorumlanmaz. Bazı rüya alimler ise rüyada polis görmeyi, rüya sahibinin yaşayacağı üzüntü dolu bir kayba işaret etmektedir. İşte rüyada polis görmenin Diyanet İslami yorumu ve detaylı tabiri

Rüyada polis görmek ne anlama gelir? Rüyada polis olduğunu görürsen...
Rüyada polis görmek ne anlama gelir? Rüyada polis olduğunu görürsen...
GİRİŞ 21.03.2019 16:55 GÜNCELLEME 21.03.2019 16:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rüyada polis görmenin çeşitli anlamları olabilir. En doğru rüya tabirinin yapılabilmesi için rüya içeriğinin tam olarak bilinmesi gerekir. Rüyada polis görmek, rüya sahibinin büyük sorumluluk alacağına işaret etmektedir. Bazı yorumculara göre rüyada polis tabirlerde ikaz niteliği taşır. Çünkü gerçek hayatta polis koyulan kuralların uygulanması konusunda en yetkili olan kişilerden biridir. Hem iyi anlamda hem kötü anlamda yorumlanan rüyada polis görmek kavramı oldukça geniş bir rüyadır. 

RÜYADA POLİS GÖRMENİN DETAYLI TABİRİ

Rüyada polis görmek genel anlamda büyük bir sorumluluk, güç, otorite, cesaret gibi farklı şeylere işaret edebilir.

Rüyada bir kişinin polis olduğunu görmesi bu rüya onun için hayırlı bir şekilde yorumlanmaktadır. Yakın zamanda önemli bir sorumluluk üstleneceğine ve bu esnada çeşitli makamlara yükseleceğine işaret edilir.

Rüyada kan görmek ne anlama gelir? Rüyada kan görmenin tabiri...

Rüyada polis öldürdüğünü görmek; hem maddi hemde manevi zararlar yaşanacağına ve rüya sahibinin bundan dolayı çok üzüntü çekeceğine delalet eder. 

Rüyada şiddetli bir derece polis sireni duymak; kulağınıza gelecek bir dedikodu ile çok şaşıracaksınız ve ummadığınız kişilerin bu davranışları sizi çok güldürecek tir. Bu haber ile neşeniz yerine gelecek ve insanlara karşı çok daha vurdumduymaz olacaksınız.

Polis tarafından tutuklandığını görmek; pekte iyiye yorumlanmaz. Kişinin etrafında bulunan dost görünümlü düşmanlara işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından aranmak; rüya sahibinin, adı üçkağıtçıya çıkmış birisi ile iş konusunda muhatap olmak zorunda olduğuna, eğer önlemini almazsa kısa süre içinde bu kişiden dolayı ağır maddi kayba uğrayacağına, zor bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada Polis Görmek Nasıl Yorumlanır

Rüyada polise ifade verdiğini görmek; rüya sahibinin hiç beklemediği tartışmalı ortamlara girileceğine, bu tartışmaların sonlanması konusunda çok başarılı adımlar atmak için önayak olunacağı delalet etmektedir.

Rüyada polis dövmek; iş yerinde veya yaptığımız bir ticari işte haksızlık yaparak haram para kazanacaksınız. Rüyada polis dövmek hak etmediğiniz mevkilerde bulunup insanların hakkını yiyeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada polis kıyafeti giymek kişinin; kendisine uygun bir iş bulduğuna, bu sayede uzun bir zamandan beri yaşadığı işsizlik ve parasızlık sorunlarından kurtulduğuna, kendisine daha büyük getirileri olan bir çalışmaya ortak olarak gireceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına ve zor bir dönem geçiren bir tanıdığına ya da akrabasına destek olacağına yorumlanır.

Rüyada asker görmek nasıl yorumlanır? Rüyada asker görmek anlamı tabiri

Rüyada birinin polis olduğunu görmek; Eş, dost ya da akrabalardan biri ile ilgili çok güzel bir haberin alınmasıyla deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına ve kendisine verilen destekle gurur duyulacağına yorumlanır. 

Rüyada kadın polis görmek; rüya sahibi için hayırlı bir eşe ve bereketli bir ha neye işaret eder. Rüyada meslek sahibi bir kadın görmek her zaman hayırlı ve iyi şeyleri yaşamaya yorumlanır.

YORUMLAR 4
  • ebrar 3 yıl önce Şikayet Et
    polis gördüm
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    sonrasında kalabalık bir grubun içerisinde tek başıma iken yanıma bir genç kız yaklaştı kucağında yetim bir çocuk vardı yol vermesi için müsaade etmesini istediğimde çocuğu kucağıma aldım ve ona bu çocuğun beni bırakmayacağını söyledim sonra rüyamın içinde uyanıp bunu anneme anlattım ve oda çocuğun evde olduğunu bana söyledi... (Rabbim hayırlara vesile etsin) yorumlarsanız sevinirim....30.11.2019
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    ben rüyamda kalabalık bir polis grubu içerisindeydim annem küçük kız kardeşim ve büyük kız kardeşimin kızı ile bir arabanın içerisindeydik ve petrolden yakıt alıyorduk o sıra babam başka bir araçla litreye geldi ve ben babamla bağrışmaya başladım ve ona eve gitmesini söyledim akabinde bağırarak babamın yanına gittim tam o sırada babam bana sarılarak bunlar (polisler) seni almaya geldiler dedi bende merak etme onlar beni alamazlar dedim.
    Cevapla
  • Nejla 4 yıl önce Şikayet Et
    Rüyada hapiste bir insanın etrafında polisle görmek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer