Türkiye onu konuşmuştu! Bakan devreye girdi!

Türkiye, Denizli'de uçurumdan düşerek telef olan ineğinin başında saatlerce gözyaşı döken 70 yaşındaki Sabiha Nine'yi konuşmuştu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Sabiha Nine ile görüşerek tüm ihtiyaçlarını giderdği öğrenildi.

GİRİŞ 06.04.2019 00:02 GÜNCELLEME 06.04.2019 09:30
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Sabiha Özel'in 'Fatma' ismini verdiği ineği, uçurumdan düşerek telef olmuştu.

BAKAN PAKDEMİRLİ DEVREYE GİRDİ

Üzüntüsünden sabaha kadar uyuyamadığını ve gözyaşı döktüğünü belirten Özel'in yardımına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yetişti. Pakdemirli, Sabiha Nine ile görüşerek tüm ihtiyaçlarını giderdi.



Altındere Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan Sabiha Özel, dün (perşembe) akşam saatlerinde, 'Fatma' ismini verdiği ineğini otlatmak için ormanlık alana götürdü. Uçurumun yanındaki otları yiyen inek, bu sırada aşağı yuvarlandı. İneğinin düştüğünü gören Özel, feryat ederek komşularından yardım istedi. Muayene için çağrılan veterinerin yaptığı kontrolde, ineğin öldüğü belirlendi.

'ONA BİR FİSKE BİLE VURMADIM'

 

 

İneğinin kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan ve 'Gümüş' ismini verdiği buzağısıyla teselli bulan Özel, Fatma'mı otlatmaya çıkarmıştım. Bir süre merada dolaştığı sırada aniden gözden kayboldu. Baktığımda kayalıklardan asfalta düşmüş halde gördüm. Fatma'mı yerde kanlar içinde görünce dünyam yıkıldı. Feryat ederek yanına koştum. Fakat yapabileceğim hiçbir şey yoktu. Onu kaybettim. Üzüntüden sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Ondan geriye kalan yavrusu Gümüş ile avunuyorum. Aklım hala onda. Onlar benim çocuklarım gibiydi. Ona tek bir fiske vurmadım. Sütü bana ve komşularıma yetiyordu. Benim 3 ayda bir 1500 lira gelirim var diye konuşmuştu.

YORUMLAR 28
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Işte bır mazlum binlerce inek o göz yaşına kurban olsun sana bır inek de ben almak isterim canım annemm
    Cevapla
  • Rizeli kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüreği sevgi dolu merhamet dolu annemiz.
    Cevapla
  • Konya ..42 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakanımızdan Allah razı olsun..anamızın sıkıntısı giderilmiş çok şükür.
    Cevapla
  • Selim kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah senin bütün sıkıntılarını gidersin eli öpülesi annem.
    Cevapla
  • ali Aksoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Milletimizin istedigi görmek,duymak,okumak ve icraat teşekkürler,TC. NIN ,SN.BK. B.PAKDEMIRLI!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor