Yavuz Bingöl 'dayak' iddialarına açıklık getirdi

Ünlü Sanatçı Yavuz Bingöl'ün, Kıbrıs Ercan Havaalanında bir personeli dövdüğü iddia edildi. Bingöl iddialara açıklık getirerek, herhangi bir görevliyi değil kendi ekibindeki arkadaşına kabadayılık yaptığı gerekçesiyle tokat attığını söyledi.

Konu hakkında ilk kez açıklama yapan Bingöl, bir  YouTube kanalında konuştu. Bingöl, olayın haberlerdeki gibi olmadığını belirterek, işin aslını canlı yayında açıkladı.

YAVUZ BİNGÖL OLAYA AÇIKLIK GETİRDİ

İşte ünlü türkücünün darp iddiası hakkında yaptığı açıklama:

Bingöl açıklamasında, "Yaşanan olay haberlerde çıktığı gibi değil. Orkestra ile birlikte Ercan Havalimanı'na biletimizi almak için giriş yaptık. O sırada bagaj kontrole bagajlarımızı verdik ve sıraya girdik. Grup halinde olduğumuz için bir gecikme yaşandı. O esnada, sırada olan bir beyefendi kardeşim sıraya girsenize diye çıkış yaptı. O esnada da orkestrada bulunan bir arkadaşımız kabadayılık yapmaya başlayarak, sesini yükseltti. Karşı taraf da sesini yükselterek 'Burası muz cumhuriyeti mi beni mi döveceksiniz?' dedi.


'ÖZÜR DİLEYECEĞİM'

O esnada, sırada olan bir beyefendi kardeşim sıraya girsenize diye çıkış yaptı. O esnada da orkestrada bulunan bir arkadaşımız kabadayılık yapmaya başlayarak, sesini yükseltti. Karşı taraf da sesini yükselterek 'Burası muz cumhuriyeti mi beni mi döveceksiniz?' dedi.

Hayatında ilk defa sinirlerine hakim olamayarak böyle bir olay yaşadığını açıklayan Bingöl, hatasının farkında olduğunu ve arkadaşından özür dileyeceğini söyledi.

BİR YORUM YAPIN 3

ahmed 4 yıl önce

Bazen bu gibi durumlarda grup veya ekip başının kibarca uyarması iyi olur,lakin tokat veya yumruk atmak biraz aşırıya kaçmış.Bu gibi durumlarda sabır etmek ve kul haklarını gözetmek gerekir.

Ohal Obası 4 yıl önce

Hatadan dönmek iyidir.. İşgüzarlığa gerek yok, Beyefendi hatasını anlamış uzatmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum..

Toplam 6 beğeni

ali 4 yıl önce

Türkücü olmanız, yanınızda çalışarak ekmek parası kazanmaya çalışan birine tokat atma hakkı verir mi size?Eminim yaninizda çalışmamış olsa,o tokatin mislini verirdi size.

Toplam 13 beğeni