Bu 'Bit Pazarı'nda herşey yeni

Mobilyadan beyaz eşyaya, takıdan tekstile, bilgisayardan oto ses-müzik sistemlerine kadar aradığınız her şey Eskidji Bitpazarı'nda. Hemde sıfır ve garantili olarak...

Bu 'Bit Pazarı'nda herşey yeni
Bu 'Bit Pazarı'nda herşey yeni
GİRİŞ 06.12.2007 15:49 GÜNCELLEME 06.12.2007 15:49

Bit pazarı denince eski ürünlerin satıldığı yer akla gelir. O sebeple atalarımız, 'Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağar' demişler. Yenibosna'daki Bit Pazarı da bu pazara ayrı bir anlam kazandırıyor. 

Evini yenilemek, yaklaşan bayram ve yılbaşı için sevdiklerine hediyeler almak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. Her keseye uygun, mobilyadan beyaz eşyaya, takıdan tekstile, bilgisayardan oto ses-müzik sistemlerine kadar aradığınız her şey sıfır ve garantili olarak sizleri bekliyor.


Bit Pazarı imajını silen alışveriş keyfi
Sıfır, kaliteli ve garantili ürünlerinin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken Eskidji Bit Pazarı müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Mobilyadan beyaz eşyaya, halıdan avizeye, mutfak eşyasından ev tekstiline kadar evinizin ihtiyacı olan her şeyi aynı çatı altında misafirlerine sunmanın mutluluğunu yaşıyor.



13 parça beyaz eşya 2.250 YTL
No-frost buzdolabı, bulaşık makinesi,çamaşır makinesi, 82 ekran televizyon, Setüstü ocak, elektrik süpürgesi,mini fırın, ütü masası, ütü, , mini robot, saç kurutma makinesi, narenciye sıkacağı ve fritözün bulunduğu 13 parçalık ev yenileme seti sadece 2.250 YTL.
A-Z mobilya 2.850 YTL
Sıkıldım bu koltuklardan ama fiyatlar el yakıyor diyorsanız bu set tam size göre. Yataklı koltuk takımı, 5 parça yemek odası takımı ve yatak odası takımından oluşan set sadece 2.850 YTL.


Size özel takı tasarımı



Pazar yetkilileri, evlere teslim özel tasarım takılar yapıldığını belirterek, ”Küpe, toka, kolye, yüzük ve hediyelik eşyanın bin bir çeşidinin bulunduğu Eskidji Biz Pazarı ne aradığını bilmeyen, aradığını bulamayan kadınlar için de doğru adres. Tekstilde de uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Çocuk, kadın ve erkek giyiminde onlarca mağazayla hizmet veren pazarımızda kredi kartına taksit imkanlarıyla da müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Kapalı alanda 350 mağazası, leziz lokantaları, çocuk oyun alanı ve ücretsiz otoparkı ile haftanın 7 günü Yenibosna’da açığız' diye konuştu. 


YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor