Berat Kandili mesajları! En yeni çok alternatifli Berat Kandili paylaşımları

Kasti veya bilmeden de olsa işlenen günahlardan büsbütün arınıp kötülüklerden uzaklaşılacak mukaddes gece olan Berat Kandili 18 Nisan Cuma gecesi ihya edilecek. Tevbe ve istiğfar eden müminlerin kurtuluş ereceği fazilet yüklü bu gecede Berat Kandili Mesajları aranıyor. En özel dualarla dolu resimli Berat Kandili Mesajları ve Sözleri!

Berat Kandili mesajları! En yeni çok alternatifli Berat Kandili paylaşımları
Berat Kandili mesajları! En yeni çok alternatifli Berat Kandili paylaşımları
GİRİŞ 19.04.2019 15:43 GÜNCELLEME 19.04.2019 15:43

Berat Kandili, bir anlık nefsi isteklerine kapılıp Allah'ın emir ve yasaklarının dışına çıkması üzerine duyulan derin pişmanlıkla yine yüce yaratıcıdan bağışlanmayı dilemek için değerlendirilmesi gereken en ehemmiyetli gecelerin başını çekmektedir. Bu sayede müminler Cenab-ı Hakk'ın sonsuz merhametine sığınıp dua aracılığıyla manevi bir iletişim kurarak yaptığı kötü amellerden ötürü büyük bir mutsuzluğa ve huzursuzluğa kapıldığını dile getirmesi açısından en güzel fırsatlardan bir tanesidir. Diğer taraftan yeni doğmuş bir bebek gibi işlediği günahlardan tamamen arınıp tertemiz olmak isteyen Müslümanlar, bu muazzam gecede kıymet verdiği insanlara da özel dualar sunacağı Berat Kandili Mesajları sorgulamasını başlattı. Biz de Allah-u Teala'nın rızasını kazanmak ve hem dünya hem de ahiret hayatını garanti altına almak isteyen kulların birbirleriyle çeşitli platformlar aracılığıyla paylaşması için Berat Kandili Mesajlarını oluşturduk. İşte, vesilesiyle sevdiklerinize yapacağınız bu jestle mevlanın gözünde değerinizin kat ve kat artacağı mükemmel bir fırsat olan 2019 en güzel, anlamlı, bol dualı ve resimli Berat Kandili Mesajları ve Sözleri...

 

 

2019 BERAT KANDİLİ MESAJLARI! GÜZEL VE ANLAMLI BERAT KANDİLİ SÖZLERİ...

 

 

Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun…

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak… Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

berat kandiliniz mübarek olsun

Peygamber Efendimiz buyurdular ki : "Hatırlayan güzelse, hatırlanan da güzeldir. Gül bahçesine giren ya gül olur, ya da gül kokar" manevi bollukların yaşandığı bir gece olması dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun...

berat kandili mesajları

Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş, Berat Kandiliniz hayırlı olsun

Gelişiyle kalbimizi aydınlatan, gönlümüze nur saçan, bütün insanlığa güneş gibi doğan, sevgili peygamberimizin şefaatine nail olmanızı temenni ederim. Berat Kandilin mübarek olsun…

Yitirilmiş ve özlemle beklenen umutlara elçilik edecek bu gecede, en ulaşılmaz gördüğün hayallerine, parlak güneşin doğması dileğiyle. İyi kandiller. Berat Kandilin mübarek olsun…

berat kandili sözleri

Güneş geçer gece gelir. Yaşam biter, ölüm gelir. Unutulduğunu sansa da insan, her önemli günde akla ilk yürekten sevilenler gelir. Yüzünde nur, aklında ilim, kalbinde Allah, La ilahe illallah. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Allah"ım! Gizli olarak işlediğim günahlarımı, açıktan işlediğim günahlarımı, hatâen işlediğim ve bilerek yaptığım günahlarımı, bildiğim ve bilmediğim bütün günahlarımı bağışla. Amin! Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.

Hayır işler, insanı kötü ölümden korur. Gizli sadaka, Allah'ın gazabını giderir. Sıla-i rahim akrabalara iyilikte bulunmak, ömrü uzatır. Bütün hayırlı işler bir çeşit sadakadır. Dünyada hayır ehli olan kimseler, ahirette de hayır ehlidirler. Dünyada münker kötü iş ehli olan kimseler, ahirette de münker ehlidirler. Cennete herkesten önce girecek olan maruf ehli kimselerdir.

Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere. Berat Kandilin Mübarek Olsun.

”Allah’ım! Rahman sıfatının hakkı için onu hak yoldan ayırma, ayağını kaydırma, kalbini bulandırma, can acısı duyurma, sevdiklerinden ayırma. Eve hep mutlu, huzurlu ve bereketli olsun. Duaları kabul, ibadetleri makbul olsun. Peygamber Efendimiz şefaatçisi olsun. Her şey gönlünce olsun. Berat kandiliniz mübarek olsun.”

Allah hepimize Efendimiz'in (sas) şefkatiyle dünyaya bakabilmeyi nasip etsin. Taşlanırken dahi merhamet etmişti.Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun. -Hu diyelim dilde zikir yurekte şükür olsun. Hayy diyelim iman da aşk ihsan da vuslat olsun.. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun..

Yüce Allah mübarek Miraç kandili hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin. Hɑyırlı Kandiller...

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Berat Kandilinizi kutlarım.

Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. Rabbim hayalini bile kuramadığınız mutluluklara ulaştırsın. Gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı, hayırlı olanı da gönlünüze razı eylesin. Avuç içlerinde sakladığınız bütün dualarınız kabul, Miraç kandiliniz mübarek olsun.

kandil mesajları

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer. İyi Kandiller…

Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.

Bütün hayırlı işler bir çeşit sadakadır. Dünyada hayır ehli olan kimseler, ahirette de hayır ehlidirler. Dünyada münker kötü iş ehli olan kimseler, ahirette de münker ehlidirler. Cennete herkesten önce girecek olan maruf ehli kimselerdir.

Allahım! Gazabından rızana, cezandan affına sığınırım. Senden sana sığınırım. Senin üzerine övgüyü bir bir saysam bitiremem. Sen, kendi büyük ve yüce zâtını nasıl övdüysen, öylesin. (Hadis) Hayırlı Kandiller.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Miraç kandiliniz hayırlı olsun!

Taşı mücevher, toprağı insan eden Allah'ım! Zerreyi güneş, damlayı deniz eden Allah'ım! Herkesin sıkıntısını çözen, zorluklarını kolaylaştıran Allah'ım! Bizlere razı olacağın, sana layık ameller işlemeyi nasip eyle... Kandiliniz mübarek olsun.

Üç aylar ismiyle şöhret bulan, kalplerimizin ve gönüllerimizin manevi doyum mevsimi olan Recep, Şaban ve Ramazan ayları, tüm İslam âlemine hayır ve bereket getirmesi dileğiyle. Berat Kandilin mübarek olsun…

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Berat Kandilimiz Mübarek olsun!

resimli kandil mesajları

Allah'ım! dünyada ve ahirette Senden esenlik isterim; Allah'ım, dinim, dünyam, ailem ve malım konusunda Senden af ve esenlik isterim. Allah'ım, ayıplarımı ört. Korkularımdan beni emin eyle. Önümde, ardımda, sağımda, solumda, üstümde olanlardan beni koru. Altımdakilerden de Senin azametine sığınırım. Kandiliniz Hayırlı Olsun.

Cennete çok ağaç dikin. Çünkü onun suyu tatIı, toprağı güzeIdir. Yani verimi çoktur. Çok sevap meyvesi aIınır. Cennetin ağaçIarından biri oIan La HavIe ve La Kuvvete İIIa BiIIah cümIesini çok söyIeyin. Hadis( Taberani) HayırIı kandiller…

Allah'ım! Lütfundan bize rızk ver, bizi rızkından mahrum etme, bize verdiğin rızıkları bizim için bereketli yap, katında bulunan nimetlere rağbetimizi arttır ve bizi gönül zengini eyle. (İbn Ebi Şeybe, Dua, 42) Kandiliniz mübarek olsun.

Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyor; bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandili’nin Tüm İnsanlığa barış ve adalet, Aziz Milletimize ve Tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar