Ramazan Bayramı Mesajları: Her arayışa uygun bol çeşitli Bayram mesajları!

2019 Ramazan Bayramı mesajları, bir ay süresince şeytani duygulardan büsbütün arınan ve birbirinden güzel amellerle ruhunu ışıl ışıl aydınlatan mümin tarafından büyük ilgi odağı haline geldi. Dini Bayram Mesajları sayesinde manevi duygular birbiriyle harmanlanıp yoğrularak benzersiz bir atmosfer oluşacak. Duygularınıza tercümanlık edip bağlarınızı kuvvetlendirecek bol dualı Ramazan Bayramı mesajları...

Ramazan Bayramı Mesajları: Her arayışa uygun bol çeşitli Bayram mesajları!
Ramazan Bayramı Mesajları: Her arayışa uygun bol çeşitli Bayram mesajları!
GİRİŞ 06.06.2019 14:02 GÜNCELLEME 06.06.2019 14:02

2019 Ramazan Bayramı Mesajları, bütün bir ay boyunca kalbini İslami güzelliklerle doldurarak nefsini terbiye eden, bu sayede dünyadaki-ahiretteki yaşantısında da refaha ve kurtuluşa erecek Müslümanların tüm dikkatlerini üzerine topladığı bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Tüm usüllere uygun biçimde oruç ibadetinde bulunup uzun süren saatler süresince açlıkla imtihan olarak Cenab-ı Hakk'ın sınırsızca sunduğu nimetlerin kıymetini bir kez daha farkına varan müminler uzak veya yakın tüm çevresine doya doya gönderebilmek adına Ramazan Bayramı mesajlarını araştırıyor. Paylaşma ve yardımseverlik gibi eşi benzeri bulunmayan duyguların kabardığı ve devamlı ibadetle haşır neşir olan kulların Allah-u Teala'ya yakınlığının ve bağının arttığı bu mübarek ayın sonrasında dualı ve dini Ramazan Bayramı Mesajları ve Sözleri için istediğiniz gibi faydalanabileceğiniz bol çeşitli seçeneklere size özel yer verdik. İşte, mutluluğunuza ve heyecanınıza ortak etmek istediğiniz kişilere ileterek sevgi ve kardeşlik duygularının katladıkça artmasını sağlayıp bu coşkulu günün feyzini ve bereketini de eşit oranda artırabileceğiniz 2019 en çok beğenilen resimli Ramazan Bayramı Mesajları ve Sözleri…

 

 

2019 BOL DUALI RESİMLİ RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI VE SÖZLERİ...

Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoşgeldi. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

Bayramların ehemmiyeti dostluk, kardeşlik ve dayanışma hususlarının en derin hislerle yaşanmasıdır. Küslerin barıştığı, buruk gönüller alındığı, sevgi, şefkat, hoşgörü hisleri en kalbî duygularla yaşatıldığı bir bayram olması dileğimle…

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun…

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle… Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.

Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Ramazan Bayramınız mübarek olsun…

ramazan bayramı mesajları

Mukaddes olan bu hayırlı ayda, her günü inci tanesi olarak yaşayalım, soframıza bereket kabrimize Merhamet dileyelim, Hayırlı Ramazanlar.Allah'u Teala iki cihanda cümlemizi aziz ve bahtiyar eylesin. Cennetiyle, cemaliyle müşerref eylesin. Rıdvan-ı Ekberine vasıl eylesin. Ramazan ayınız mübarek olsun.

 Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar! 

Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmis olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun.

bayram mesajları

Güneşin kırmızısıyla aydınlanan, ateşiyle süzülen, herkese nasip olmasını dilediğimiz mutluluk denen o en güzel duygu, sizinle de olsun! Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun...

Seherde açılan eller hürmetine, rükûda bükülen beller hürmetine, kabul et yakarışlarımızı. Secdeye kapanmış başlar hürmetine, gözlerden akan yaşlar hürmetine, sevginle doldur sana yönelmiş kalplerimizi. Ve sen affedicisin affı seversin affeyle Yarabbi cümlemizi… Ramazan ayınız mübarek olsun…

Karanlık günleriniz aydınlık olsun, dargınlıklar bitsin, özlemler azalsın. Bütün insanlar sevgi ve neşe dolsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Kalpler sevgiyi paylaşmak, insanlar da yalnızlığı paylaşmak için vardır. Bu bayramı tüm sevdikleriniz ile bir arada mutluluk içinde , ağız tadıyla geçirmenizi dilerim. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temmeni ediyorum. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. İyi bayramlar dilerim...

Sana gelen her iyilik Allah"tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Allah bayramınızı hayırlı mübarek etsin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın ve sizleri ağır bir sorumluluk altında tutmasın. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun…

2019 ramazan bayramı mesajları ve sözleri

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Ramazan bayramınız mübarek olsun!

Allah'ım! Kalp katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme. (Amin) Hayırlı Ramazanlar.

Güneş geçer gece gelir. Yaşam biter, ölüm gelir. Unutulduğunu sansa da insan, her önemli günde akla ilk yürekten sevilenler gelir. Yüzünde nur, aklında ilim, kalbinde Allah, La ilahe illallah. Hayırlı bayramlar dilerim…

Nice mutlu bayramlar gönüller bir, sevgiler orta, dualar hep aynı severek ve sevilerek geçirdiğiniz en güzel bayram olması dileğiyle. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Merhametin, adaletin ve sevgilerin çoğaldığı huzurlu nice aydınlık bayramlar geçirmeniz dileği ile Ramazan Bayramınızı kutlar sağlık ve mutluluk dileriz.

Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah"ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm Müslümanlara, Ramazan Bayramı"nız mübarek olsun canım dostlarıma.

Mübarek Ramazan Bayramı sana ve ailene bol mutluluk bol huzur ve refah bir hayat getirsin, bu Ramazan bayramının güzelliğini ve bereketini evine getirsin kalbine iman nefesine güç versin. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun…

-Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun...

Tonton bir nine olduğunda, bahçendeki sallanan koltuğuna oturduğunda, eski günlerine daldığında, hatırlayacağın kadar güzel bir bayra geçirmen dileğiyle.. Hayırlı Bayramlar.

Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan Yüce Yaratan Allah(c.c.), hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder. Bu Ramazan bayramında dualarımız Yüce Allah'a. Mübarek Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah.

Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kanın durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasına vesile olması dileğiyle Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Ruhunuzu ve çevrenizi aydınlatan, güzel ve bereketli bir bayram geçirmeniz dileği ile Ramazan Bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz...

ramazan bayramınız mübarek olsun

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak 'merhabadır' bayramlar. Ramazan bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

iyi bayramlar

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

İslam'ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun.

En güzel anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarız.

İnsan; geçmişin hasretçisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir… Allahü têâlâ bizi şikayet edenlerden değil şükredenlerden eylesin. Hayırlı Cumalar ve Bayramlar...

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle…

Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerde Muhammediyle yardım etsin inşallah. Hayırlı Bayramlar.

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Hayırlı Bayramlar, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun…

Ya Rabbi sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Hayırlı Bayramlar...

Ruhu aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan Ramazan-ı Şerifleriniz hayırlı olsun…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...