Rüyada ölmüş anneyi görmek nasıl yorumlanır? İyiye mi kötüye mi işaret?

Rüyada ölmüş anneyi görmek ölen kişinin yani rüya sahibinin annesinin mezarını ziyaret etmesi, onun ruhu için dua okuması ve hayır yapması gerektiği anlamına gelir. Bir diğer yoruma göre rüyada ölmüş anneyi görmek çok kısa zamanda ruhuna niyet ederek iyilik yapması gerektiğine delalet eder.

Rüyada ölmüş anneyi görmek nasıl yorumlanır? İyiye mi kötüye mi işaret?
Rüyada ölmüş anneyi görmek nasıl yorumlanır? İyiye mi kötüye mi işaret?
GİRİŞ 23.09.2020 08:34 GÜNCELLEME 20.02.2021 17:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rüyada ölmüş anneyi görmek, çok farklı durumlara göre değişik şekillerde yorumlanır. Fakat rüya sahibi için genel anlamda hayra ve iyiye yorumlanmaktadır. "Rüyada ölmüş anneyi gülerken gördüm" annenin ruhunun şad olduğu, mezarında rahat uyuduğu, yerinin rahat, aydınlık ve ışıklı olduğu anlamına gelir. Ölen kişinin ruhunun özgür ve mutlu olduğuna yorulur. İşte İslami rüya tabirine göre rüyada ölmüş anneyi görmenin detaylı yorumu.

RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEYİ TEKRAR ÖLMÜŞ GÖRMEK

Rüyada ölmüş anneyi tekrar ölmüş görmek, ne kadar kötü hissettirse de güzel bir rüyada. Rüya sahibinin kıs zaman sıkıntılarında kurtulacağı, rahatlayacağı, esenliğe kavuşacağı ve hafifleyeceği ile açıklanır. Aynı zamanda kişi, dertlerinin çözümünü, hastalıklarının da şifasını bulacak demektir.

RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEYİ HASTA BİR ŞEKİLDE GÖRMEK

Rüyada ölmüş annesini hasta görmek, pek iyi gitmeyen bir durumun varlığına ve deyim yerindeyse çarmıha gerilmiş gibi acı ve üzüntü verini bir durumla karşılaşılacağına rivayet edilir.

RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEYİ DOYA DOYA ÖPMEK

Rüyada ölmüş anneyi öpmek de onun ruhu için sevap işlemek, sadaka vermek, aç doyurmak ya da fakir sevindirmek gerektiği anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin annesinin ruhuna niyet ederek iyilik yapması gerektiğine delalet eder.

RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEYİ GÜLERKEN GÖRMEK

Rüyada ölmüş annesini güler vaziyette görmek, tez zamanda alınacak müjdeli habere işaret eder. Rüya sahibinin yakın zamanda alacağı haber sayesinde, hane içinde mutluluğun daim olacağına ve tüm maddi-manevi sıkıntılarından arınacağına yorulur. Uzun zamandır çekilen dertlerin, sıkıntıların son bulacağına ve aile içinde daimi mutluluk, bolluk, bereketlik olacağına yorumlanmaktadır.

RÜYADA ÖLMÜŞ ANNE İLE KONUŞMAK

İslami rüya tabirlerine göre, hayır işlemek ve yardımda bulunmak, sevap kazanmaya yorumlanır. Yaptığınız iyilikler karşılık bulabilir, anneniz adına hayır işlemek aklınıza gelebilir. Vefat eden annenize özlem duyacağınız bir takım olaylar da yaşanabilir.

ÖLMÜŞ ANNEYİ AĞLARKEN MUTSUZ GÖRMEK

Kişinin annesinin gözünün arkada kaldığına, hayattayken istediklerine erişemediğine, kabrinde rahat olmadığına ve evladından iyilik, hayır ve dua beklediğine işarettir. Rüya sahibinin de huzursuz olacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, dertlerinden, sorunlarından kısa vadede kurtulamayacağına yorumlandığı gibi, kişinin yaptığı hatalı davranışlara da işaret eder. Bu rüya aynı zamanda kişinin annesiyle alakalı konularda vicdanının rahat olmadığını ve kendisini mutsuz hissettiğini de tabir eder.

YORUMLAR 11
  • TEZCAN 1 yıl önce Şikayet Et
    ben ruyamda ölmüş annemi bana çok aç oldunu söyledi
    Cevapla
  • TEZCAN 1 yıl önce Şikayet Et
    ben ruyamda ölmüş annemi bana çok aç oldunu söyledi
    Cevapla
  • Parlarzu 2 yıl önce Şikayet Et
    Öldükten yaklaşık ikibuçuk yıl sonra annem rüyama geldi. Araftaydı. Herzamanki alaycı tonlamasıyla "Ehh işte ben öldüm, buradan ne yapabilirim ki ? Gelipte bu durumu düzeltemeyeceğime göre hadi beni affet de ben gideyim." dedi. Bende "Bende araftayım, senin bıraktığın yerdeyim. Sen sadece benim mi arafta kalacağımı sanıyordun ? Hayır, affetmiyorum. Ben ne zaman bu araftan kurtulurum o zaman Allah affetsin seni, ben etmiyorum. Kulunun hoşuna gitmeyen, Allah'ında hoşuna gitmez. Sen herşeyi bilerek yaptın" dedim. Ve huzur içinde uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.
    Cevapla
  • celile 2 yıl önce Şikayet Et
    ama bu yapma ama ben annem çok özledim gerçekten herkes neden öldüm ama ben çok üzüldüm gerçekten
    Cevapla
  • Saida 3 yıl önce Şikayet Et
    Yuxuda rehmete getmiw anam meni ata mindirdyni gormek ne anlama geli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'la ilgili aldığı cevap Özgür Özel'i dumur etti! Aynı soruyu 2. kez sordu
Ne R. Madrid, ne M. City, ne B. Münih... Avrupa'nın zirvesinde tek Türk!