BİM, A101, ŞOK marketleri çalışma saatleri: 2020 marketler kaçta açılıp kaçta kapanıyor?

Alışveriş denildiğinde ilk olarak aklımıza gelen zincir marketlerden olan markalar yaptıkları aktüel indirimler ile vatandaşlara hesaplı alışveriş imkanı sunuyor. Vatandaşlar tarafından oldukça fazla araştırılan uygun ve indirimli alışverişin adresi olan BİM, A101 ve ŞOK zincir marketleri sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor? İşte tüm marketlerin çalışma saatleri...

BİM, A101, ŞOK marketleri çalışma saatleri: 2020 marketler kaçta açılıp kaçta kapanıyor?
BİM, A101, ŞOK marketleri çalışma saatleri: 2020 marketler kaçta açılıp kaçta kapanıyor?
GİRİŞ 16.03.2020 12:59 GÜNCELLEME 16.03.2020 12:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye’de binlerce mağazası olan zincir marketlerden BİM, A101 ve ŞOK ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlarıyla hesaplı alışveriş yapmak isteyen vatandaşların dikkatini çekiyor. Temel gıdalardan temizlik ürünlerine, giyim, ev eşyası ve kişisel bakım malzemelerine kadar  oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan zincir marketlere neredeyse adım attığımız yerde rastlamak mümkün. Özellikle Cuma günleri yaptıkları indirimlerle mağazalarında uzun kuyruklara sebep olan zincir marketlerin sabah saat kaçta açılıp akşam kaçta kapandığı alışveriş yapmak isteyen insanlar tarafından merak ediliyor. Son zamanlarda yaptıkları yükseliş ile yurt dışı pazarına dahi açılan BİM, A101, ŞOK gibi markalar kapılarını sabah saat kaçta müşterilerine açıyor, alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar için kapanış saati kaç?

 

BİM ŞUBELERİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Temel gıdaların ve tüketim malzemeleri mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle kullanıcılarına ulaştırmayı amaçlayan BİM  Türkiye’de toplam  7 bin 531 mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor. BİM şubeleri  hafta sonu dahil olmak üzere sabah saat 09.00 itibariyle kapılarını müşterilerine açıyor. 12 saat aralıksız açık olan BİM şubeleri kapılarını 21.00 itibariyle kapatıyor. Vardiyalı çalışma sistemiyle öğle tatilinde de açık olan BİM mağazaları sadece Cuma günleri, Cuma  namazı(1 saat) bitimine kadar kapalı oluyor.

A101 ŞUBELERİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Türkiye’nin her ilçesinde şubesi bulunan A101 market zincirleri, fiyat ve ürün çeşitliliğiyle vatandaşlar tarafından oldukça tercih ediliyor. Ülkemizde 8 binden fazla şubesi bulunan A101, her vatandaşa ulaşarak hesaplı alışveriş imkanı sunuyor. Alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar için kapılarını sabah saat 09.00’da açan market zinciri, 12 saat kesintisiz hizmet vererek saat 21.00’a kadar çalışıyor. Sadece Cuma günleri, cuma namazı saatinde(1 saat) kapalı olan A101 şubeleri  Cumartesi ve Pazar günlerinde alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar için kapılarını müşterilerine açıyor.

 

ŞOK  MARKETLERİ ŞUBELERİ SAATLERİ

Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerin her ilçesinde şubesi bulunan ŞOK marketleri şubeleri Türkiye’de en çok satış yapan gıda perakende  şirketlerinin başında geliyor. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla vatandaşlara alternatif seçenekler sunan ŞOK market zincirleri vatandaşlara kapılarını 09.00 saatinde açıyor. Diğer büyük zincir marketleri gibi 12 saat kesintisiz hizmet veren ŞOK market şubeleri kapılarını 21.00 itibariyle kapatıyor. Sadece Cuma günleri namaz saatinde (1 saat) kapalı olan market haftanın her günü 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

BİM A101 ŞOK MARKETLERİ İNDİRİM GÜNLERİ

BİM İNDİRİM GÜNLERİ

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 7 binden fazla şubesiyle vatandaşlara uygun ve hesaplı alışveriş yapma imkanı sunan BİM özellikle her hafta Cuma günü  gıda, teknoloji, giyim ve mutfak eşyalarında yaptığı indirimlerle dikkat çekiyor.

A101 İNDİRİM GÜNLERİ

Kaliteli ve ucuz alışverişin adresi olan A101 market zinciri vatandaşlara özel indirimlerini  Perşembe günlerinde yapıyor.  A101 kişisel bakım, gıda malzemeleri gibi ürünleri piyasa fiyatının çok altında vatandaşlarla sunuyor.

ŞOK İNDİRİM GÜNLERİ

Türkiye'nin gıda sektöründe en fazla satış yapan market zincirlerinden birisi olan ŞOK her hafta Çarşamba günleri yaptığı indirimlerle vatandaşlara uygun alışveriş yapma imkanı sağlıyor.

YORUMLAR 2
  • Yuzbirli 4 yıl önce Şikayet Et
    A101 09:00-21:30 satlerinde hizmet vermektedir.bazi şubeler de bu sabah 08.30 21:00 olarak degisebiliyor
    Cevapla
  • e.....k.ll.mm. 4 yıl önce Şikayet Et
    101 ve bim olarak bozuk gıdası cok müşderile ilgilenmediler bozuk pasta bim de cıkdı 3güm tarihi geçmişdi bir dilekçe verdim ilgilenmediler bile 101de barbunye de böcek cıkdı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?