Ahmet Kural trafik kazası geçirdi

Altunizade’de 4 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazası meydana geldi. Araçlardan birinin ünlü oyuncu Ahmet Kural’a ait olduğu öğrenilirken, Kural’ın alkollü olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 20.02.2020 01:16 GÜNCELLEME 20.02.2020 01:51
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın alkollü olduğu belirlendi Kaza, Avrupa'dan Anadolu'ya geçiş güzergahında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında meydana geldi. Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın aracınında bulunduğu üç otomobil birbirine girdi. Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları alkol testinde lüks aracıyla kazaya karışan Kural'ın alkollü olduğunu tespit etti.

İfadesi alınmak üzere Çengelköy Polis Merkezi'ne getirilen ve 1.85 promil alkollü olduğu öğrenilen Kural'ın ehliyetine 6 ay el konuldu ve trafiği tehlikeye düşürmek suçuyla işlem yapılarak polis merkezinden serbest bırakıldı. Polis merkezinden taksiyle çıkan oyuncu Kural, kendisini bekleyen basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayarak sadece el salladı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • Pasha 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle sanatçı artıklarına bir de ünlü demiyorlarmı. Kahroluyorum. Ahlak yoksunu insanlar.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet ismi ne güzel değilmi Yarabbi bu kalbi güzel insani sen sevdiklerinle kavuştur. Bu kotu illetten kurtar.Bizleri her daim mutlu etti sende onu senin Ahlakinla mutlu et Amin
    Cevapla
  • BeYzAdE 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Kural son zamanlarda yaptıkların ile bir çok sevenini kaybettin ve kaybetmeye devam ediyorsun. Bunu az çok sen de görüyorsundur.
    Cevapla
  • Garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamdan büyük ülkeme fayda gelmez yarım Suriye li bile yapmaz gönderin Suriye ye belki birşeye yarar
    Cevapla
  • M.Ç 4 yıl önce Şikayet Et
    Zıkkım için. Alkollü araç sürenlerin sadece ehliyetine değil araçlarına da el koyup hazineye devredeceksin. Bakalım o zaman milletin canını hiçe sayıp araç kullanabileceklermi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”