Rüyada çeşit çeşit meyve görmek ne demek? Rüyada meyve bahçesi görmek nasıl tabir edilir?

Rüyada meyve görmek, genel olarak bakıldığında hayırlı işlere yorumlanmaktadır. Rüyada meyve gören kişi maddi sıkıntılar içindeyse çok yakında bol helal paralar kazanacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi bekar ve evlenecek çağındaysa yakın zamanda kısmetlerinin çıkacağına yorumlanır. Fakat rüya sahibinin rüyayı nasıl gördüğüne bağlı olarak farklı şekillerde tabir edilir. İşte rüyada meyve görmenin detaylı tabirleri

Rüyada çeşit çeşit meyve görmek ne demek? Rüyada meyve bahçesi görmek nasıl tabir edilir?
Rüyada çeşit çeşit meyve görmek ne demek? Rüyada meyve bahçesi görmek nasıl tabir edilir?
GİRİŞ 16.07.2021 14:20 GÜNCELLEME 01.08.2021 12:48

Rüyada meyve görmek, rüyayı gören kişinin mutlu olmasına neden olacak güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir. Maddi sıkıntı içinde olan kişilerin sıkıntılarında kurtulacağına, hayırlı güzel kısmete, hayırlı evlada, borçlu olanlar için borçlarının kapanacağına yorumlanmaktadır. Rüyada görülen meyve, mevsiminde ise daha hayırlı işlerin çok yakında olacağına ve hasta kimselerin sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir. Görülen meyve, mevsimi dışında ise o meyvenin mevsiminde yaşanacak huzurlu ve bereketli günlere işaret etmektedir. Rüyada meyve görmek, görüldüğü duruma göre farklı şekillerde tabir edilmektedir. 

Rüyada Meyve Ağacı Görmek

Rüyada meyve ağacı görmek, toplum için hayırlı işler yapacağına bundan dolayı da bol helal para kazanacağına işaret edilmektedir. Dalında olgunlaşmış meyve görmek ise bolluk ve bereketle ifade edilmektedir. Henüz olgunlaşmamış meyve ise kişinin aldığı kararlarda daha sakin ve temkinli olmasına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Meyve Yemek

Rüyada yenen meyve, olgunlaşmış ve mevsiminde ise kişinin hayrına olan yeni bir işe girişeceğine işaret etmektedir. Meyve yediğini gören kişi, gelecek günlerde güzel işler başaracağına yorumlanmaktadır. Bazı tabircilere göre meyve yemek hayırlara yorumlanmaz, kişinin zor günlerden geçerek iyi işler başaracağına tabir edilmektedir. Rüyada dalından meyve koparıp yemek ise maddi olarak değil, manevi olarak kişinin rahatlayacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Kuru Meyve Yemek

Rüyada kuru meyve gören kişinin hayatında köklü değişiklikler olacağına, çevresinde olan kişilerden uzaklaşarak yeni insanlarla tanışacağına işaret edilmektedir. Çevresinin değişmesinin yanında düşünce yapısının eskisinden farklı olacağına ve çeşitli kesimler tarafından saygın birisi olacağına yorumlanmaktadır. Sevdikleri ile birlikte mutlu bir hayat süreceğine işaret edilen bu rüya ayrıca rüya sahibinin tövbeye gelerek Allah’a yöneleceğine de tabir edilmektedir.

Rüyada Birçok Farklı Meyve Görmek

Rüyada meyve görmek, kişinin dini vecibelerine önem vereceği ve Allah’a yöneleceğine işaret edilmektedir. Mevsiminde, taze, tatlı ve lezzetli olan meyveler helal rızka, çürümüş, acı tadı olan meyveler ise haram paraya işaret edilmektedir. Rüyada meyveler görmek, fakir kimseler için paraya, hasta için şifaya, borcu için borcun kapanmasına, bekar için hayırlı kısmete, evli için çocuğa ve huzurlu bir yuvaya işaret edilmektedir.

Rüyada Meyve Bahçesi Görmek

Rüyada meyve bahçesi görmek, rüya sahibinin haramdan özenle kaçındığına, helal rızık kazanmak için çok çalıştığına işaret etmektedir. Rüya sahibinin hak yolundan ayrılmadan çok para kazanacağına ve maddi sıkıntılar çekmeyeceğine yorumlanmaktadır. Rüyada meyve bahçesi gören kişinin malının artmasına ve bol bereketli günler yaşamasına delalet etmektedir. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Meyve Görmek

Nablusi: Rüyada meyvenin tatlısı, rızık ve menfaate ve faydalı ilme delalet eder, tabiatına uygun olan kimsenin ekşi meyveyi yemesi, yine rızık ve ilimdir. Tabiatına uygun olmayan kimsenin ekşi meyveyi yemesi, haram mala ve hastalığının artmasına delalet eder. Olgunlaşmamış meyveyi yemek veya ona malik olmak, borca, yabancı erkek ve kadınlara yahut onlardan dilsiz ve sağır olanlarına delalet eder. Örtülü ve kapaklı bir şey içerisinde bulunan meyve güçlükle elde edilen rızka delalet eder. Kış gününde meyveli ağaç görse ve buna da hayret etse, mal sahibi zannettiğini ve çaresiz kalıp muhtaç olduğu bir kimseye delalet eder. Eğer ağacın meyvesinden bir şey toplanmış ise, topladığı kadar o kimseden bir şeye nail olur. Eğer bir şey toplanmadıysa, o kimseden bir günlük rızık eline geçer.

Seyyid Süleyman: Rüyada meyve görmek; din ve malla tabir olunur. Ayva, turunç, portakal ve muz dışındaki sarı renkli meyveler, hastalığa işarettir. Tadı güzel meyveler, helal malla yorumlanır. Ekşi yahut acı meyve hem hastalık, hem haram mal, hem üzüntüdür. Meyvelerin tabirinde dikkate alınacak hususlardan biri de, mevsiminde olup olmadıklarıdır. Danyal (A.S)'ın görüşü de böyledir. Taze ve yaş meyve; dindarlık ve maldır. Tatlı meyveler sattığını gören, hayırsever bir insan olur, etrafındakileri sever ve büyüklere hizmet eder. Ekşi ve acı meyveler satmak; bunun zıddıdır. Yaz meyvesini kışın yediğini görmek, hastalıktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi