Turgay Başyayla dünya evine girdi

14. Kral TV Video Müzik Ödülleri Töreninde, halk müziği dalında yılın en iyi erkek sanatçısı ödülünü alan, halk müziğinin önemli isimlerinden Turgay Başyayla dünya evine girdi.

Turgay Başyayla dünya evine girdi
Turgay Başyayla dünya evine girdi
GİRİŞ 14.07.2008 00:17 GÜNCELLEME 14.07.2008 00:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cenk Türkezer'in haberi

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay tarafından Miniatürk’te kıyılan nikâha şahitliği ise Kadir Tıngıroğlu, (SİNOP MİLLETVEKİLİ),  Ahmet CANDAN (Başbakanlık Daire Başkanı),Selim YAĞCI (Bilecik Beliediye Başkanı), İrfan DİNÇ (Çankırı Beldiye Başkanı), Dilaver ERDOĞAN (Çankırı Barosu Başkanı) yaptılar.

Nikahın sonunda genç çifti tebrik eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küresel ısınmayla mücadelenin önemini tekrar hatırlatarak sedir fidanı hediye etti. Orman yangınları konusunda insanlarımızın daha bilinçli olması gerektiğini ifade eden Yeniay, gençlere ileride torunlarıyla bu fidanların gölgesinde oturabilmeleri için bu konuda daha hassas davranmaları gerektiğini söyledi.

kullan

YORUMLAR 2
  • günün yorumu 15 yıl önce Şikayet Et
    güzel sesli. türküler onun sesiyle bir başka güzel. özellikle neşet ertaş türküleri. mutluluklar.
    Cevapla
  • aliye kılıç 15 yıl önce Şikayet Et
    YaRenLer Diyarı 18. Tarzıyla, sesiyle, oynayışıyla, efendiliğiyle herkesin gönlünü fethetmiş bir insan. Ama anlaşılan eşi de onun gönlünü fethetmiş. Allah mutluluğunu daim etsin. Magazinden uzak bir insan olduğu için mutluluğu da daim olacak bir sanatçı inşallah. Önce Çankırı, sonra Türkiye bağrına bastı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!