Çağla Şıkel ve Emre Altuğ evlendi

Birlikteliklerini 3.5 yıldır sürdüren Çağla Şikel ile Emre Altuğ dün akşam İstanbul'un eğlence mekanlarından Sortie'de saat 20.00'de kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ evlendi
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ evlendi
GİRİŞ 11.08.2008 01:03 GÜNCELLEME 11.08.2008 01:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 Emre Altuğ'un nikah şahitliğini Sinan Çetin, Yalçın Akyıldız ve menajeri Handan Taşkın, Çağla Şikel'in şahitliğini ise , Melek Baykal ve Müjdat Gezen yaptı. Cengiz Abazoğlu imzalı gelinlik ve damatlık giyen çiftin düğünü müzik, sanat ve podyum dünyasını bir araya getirdi. Süslemelerde 3200 adet kırmızı gül kullanıldı.

Çağla Şikel, yakın arkadaşlarından oluşan 20 kişilik bir grubun oluşturduğu gelin yolundan yürürken Emre Altuğ, Atilla İlhan'ın "Ben sana mecburum" şiirini, arkasından "Neyleyim" adlı parçasını söyledi. Nikah masasına doğru yürürken şarkıyı duyan Şikel gözyaşlarını tutamadı. Altuğ'un Star TV'de jüri üyeliğini yaptığı 'İkizler' programından da çiftin nikah anı canlı olarak yayınlandı. Çiftin nikahına Sezen Aksu'da katılırken Aksu mekana deniz yoluyla gelmeyi tercih etti. 

(Bugün)

 

YORUMLAR 4
  • Gökhan Türkmen 15 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesud etsin.... hadi bakalım bir yastıkta insallah
    Cevapla
  • ozan 15 yıl önce Şikayet Et
    ÇOKMU ÖNEMLİ. İnsanları tahrik ederek toplumun ahlakını bozan bu millete hiçbir faydası olmayan bu insanların evlenmesi yada özel şeyleri ilgili haberler çokmu önemliki sitenizde yayınlıyorsunuz.Haber 7 yi takilp eden insanlar sırf ahlaka uygun olduğunu düşündüğü için tercih ediyorlar.Bence bu eleştirileri yetkililerin değerlendirmesi gerekiyor.
    Cevapla
  • Yükselen Bozkurt 15 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun. 3 gün sonra boşanınca, bir malzeme daha çıka size Haber 7. Merak ediyorum, bu haberleri Yönetim Kurulu Başkanı'nız okuyor mu?
    Cevapla
  • müslümcü 15 yıl önce Şikayet Et
    aferim. gercekten cok önemli bir habermis vatana millete hayirli olsun,,ücgün sonra bosanirlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!