Bu aldatma çok tartışılacak/Video

İnternet bu haberi sunmak gibi faydalı işler yaparken bir aileyi de dağıttı. Eşinin dini bir sitede kendisini aldattığını analatan kadının isyanı çok tartışılacak...

GİRİŞ 18.10.2008 12:00 GÜNCELLEME 18.10.2008 12:00
Bu Habere 151 Yorum Yapılmış

Türkiye'de boşanma oranları her geçen gün artıyor. İstatistiklere göre boşanmaların başlıca sebebi ise eşlerin birbirini aldatması.

Bugün bu acıyı yaşayan bir kadının feryadı yükseldi Kanal 7 ekranlarında...

"Nur Ertürk'le Her Sabah" programında, izleyicilerden gelen soruları cevaplayan İlahiyatçı Mustafa Karataş, evlilik üzerine verilen sözlerin tutulmasından bahsederken programa telefonla bağlanan bir kadının anlattıkları ailelerin nasıl yıkıldığını gözler önüne serdi.

"Zina yapan biri ile evli kalmak, aynı çatı altında kalmak günah mı?" sorusunun tartışıldığı, Nur Ertürk'ün programına bağlanan ismini ve vermeyen bir kadın, kocasını İslami konseptli bir internet sitesinde kendisini aldatıp yuvasını yıktığını gözyaşları içinde anlattı.

BU DİN Mİ İSLAMİYET Mİ?

17 yıllık evli olduğu kocasının, işyerinden girdiği internetten İslami içerikli bir siteye girdiğini, kendisini  "Biz namazı ve İslamiyet’i öğrenmeye çalışıyoruz" dediğini söyleyen kadın, eşinin bir zaman sonra bu siteden tanıştığı başörtülü ve evli olan bir kadınla kendisini aldattığını ifade etti.

Eşinin kendisini aldattığı kadının, kapalı, evli ve bir de çocuğu olduğunu, kendilerini bir gece konuşurken yakaladığını aktaran gözü yaşlı kadın, eşinin o kadınla namazla ve dinle alakalı konuşmadığını bu yüzden ayrılma noktasına geldiklerini söyledi. Eşinin evden ayrıldığını ve bir süre sonra barıştıklarını fakat eşinin bu kadınla ilişkisine devam ettiğini ifade kadın, bunun ne dine ne de ahlaka sığdığını belirterek, Nur Ertürk ve Mustafa Karataş'a ne yapması gerektiğini sordu. 

"Bu din mi, İslamiyet mi?" diye sorarak bu tür insanların inançlarımızı yıktığına vurgu yapan kadın çocuklarının 5 gündür ayakta uyuyarak okula gittiğini, babalarının ise buna hiç aldırış etmeden çocuklarından saygı beklediğini söyledi.

KADIN YAPINC NAMUSSUZ AMA ERKEK YAPINCA...

Sanal yolla da olsa başka şekilde de olsa, hiçbir kadının aldatılmayı hak etmediğini belirten ismini vermeyen kadın ağlayarak, “Biz tek bir din üstünde değil miyiz? Tek bir ahlak üstünde değil miyiz? Neden? Bir kadın yapınca ahlaksız oluyor, namussuz oluyor. Ama bir erkek yapınca niye bunu yakıştıramıyoruz?” diye sordu.

15 yaşında oğlu olduğunu ve çocuklarına dürüst olmalarını tembihleyemediğini söyleyen kadın şöyle konuştu: Ben anneyim çocuklarıma dürüst olun diyemiyorum. Babasının bu hareketlerinden dolayı, oğluma şöyle yapma diyemiyorum.  Çünkü örnek baba var. Demeyecek mi bana, "Anne sen bana ne akıl veriyorsun? Bir de babama bak. Bir de aile hayatımıza bak."

Maddi zorluklarının olmadığını ve evlerinin olduğunu ifade eden kadın, bir çok insanın imreneceği bir hayatlarının olduğunu söyledi.

"EŞİM UYUYOR- BENİMKİ DE!"

Eşinin kendisini aldattığı kadının fotoğrafını gördüğünü ve 'su gibi' güzel olduğunu ifade den kadın, aldatan eşlerin aralarındaki yazışmaları da anlattı. Kadının kocası ile konuşurken, "Eşim uyuyor" dediğini bunun üzerine kocasının da  "Benimki de uyuyor" diye cevap yazdığını aktardı ve şöyle devam etti: İnterneti çocuklarım ders yapsın diye, Kuran öğrenmek için aldım. Ama benim kocam ne yapıyormuş. Çocuklarımın odasında..."

Telefonla katıldığı programda yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan kadın, karısını aldatan eşlere seslenerek şunları söyledi: Eğer karısını aldatan kocalar varsa ve şu an izliyorlarsa. Ellerini vicdanlarına koysunlar. Eğer vicdanları varsa. Erkek olarak geziyorlarsa ortada. Benim gözyaşım bir çok kadının gözyaşı..."

Kadının anlattıkları karşısında stüdyoda duygu dolu anlar yaşanırken Nur Ertürk ve bir çok izleyici gözyaşlarına boğuldu...

Not: Yoğun talep üzerine güncellediğimiz bu haberde, eşinin kendisini aldatması üzerine başından geçenleri Kanal 7 ekranlarında anlatan kadının "Ayrılayım mı Hocam? Ne yapayım?" sorusuna İlahiyatçı Mustafa Karataş'ın verdiği cevabı ilerleyen saatlerde yayınlayacağız...

YORUMLAR 151
  • emine aydın 15 yıl önce Şikayet Et
    bende diğerleri gibi.... evet bende diğerleri gibi inanmıyorum bu kadının kocasıyla muhatap olan kadının dindar vede namazlı biri olduguna süphe ile bakıyorum cunku dındar bır kısı boyle chatlere gırmez allahtan korkar vede boyle nıkah altındayken herseyden once allahtan korkar da chat yapmazz
    Cevapla
  • fevzi demirci 15 yıl önce Şikayet Et
    eğer eşimle anlaşamıyorsam. ve ayrılmanın eşiğine gelmişsem. ister benden ayrıldıktan sonra evlensin ister ne yaparsa yapsın. evliliklerinde bir sorun varmış ki kadın - erkek taraflar, eşlerini uyuttuktan sonra konuşuyorlarmış. konuşmak suç mu? islamda suç olan şey zinadır. yok senin eşin olsaymış. elbette benim nikahım altındaki biri hem benimle evli kalıp hem de gizli işler çeviremez. ama evliliğim can çekişiyorsa eski eşin bu tip temaslara geçmesinden daha tabi ne olabilir? sapla samanı karıştırıp acitasyon yapmayalım lütfen.
    Cevapla
  • Erdem Tufan 15 yıl önce Şikayet Et
    peki kadın programları?. Zinhar rağbet göstermem.. Bir de şu haberin, normal-ahlaki düzlemde giden bir evliliğe fitne fesat sokması gibi bir tehlikesi de var. Aman izin vermeyin. İyi güzel, bir yara dile getiriliyor ama, olmayan yaraları da depreştirmesin. Eşler arasına fitne sokmasın...Dikkat! Bu sanal alem böyledir. Bir taraftan aa ne kadar kullanışlıymışşş dersiniz ama, o alem de sizin için aynı şeyi söyler.. Aa ne kadar kullanışlı beyinler varmışşş !! Aynı bu haberin bir sanal alem haberi olması gibi!
    Cevapla
  • Erdem Tufan 15 yıl önce Şikayet Et
    Çok evlilik diyenlere. Bre adamı deli etmeyin be! Gidin be! Şimdi mi aklınıza geldi beyler! Gidin okuyun görün, ne zaman çok evlilikler yapılmış, ne zaman? Millet sizin gibi klavye ve ekran karşısında zaman öldürerek çok evlilik yapmamış. Onlar savaşmışlar, şehid olmuşlar? Siz ne yaptınız? Neyin çoğu neyin evliliği! Yürüyün bre! Kadınlarımız sizin yüzünüzden feminizme o izme bu izme sığınıyorlar. Sizin yüzünüzden yüzleri yerden kalkmıyor. Çok evlilikten önce, nerde kaldı aile ahlakı, eş hakkı, kul hakkı? Nerde?
    Cevapla
  • Erdem Tufan 15 yıl önce Şikayet Et
    Kabul edin beyler bayanlar!. Koskoca bir gediğimizdir bu. Gittikçe de büyüyen bir gediktir dostlar..Kabul edin. Normal hayatta yüzüne bakmaktan utanacağımız kişilerle sanal ortamda sıkı fıkı olmak! Ne demektir bu!? Söyleyin... Bu kadıncağızın şuçu eline klavye yakışmaması mı? Bilgisayardan anlamaması mı? Ey kuru cemaat! Duyun, bir daha duyun. E- Evliliklere fetva verin hocalar siz de. İyi evlilik mi E-evlilik mi, yapın tercihinizi! Bu kadıncağızın klavyenin altında ezilmesine kulak verin! Ey cemaat, silkinin!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!