Barış Manço'nun eşi ilk kez konuştu!

Barış Manço'nun 'Cinsel gücü artırıcı ilaç yüzünden öldüğü' yönündeki iddialarla ilgili sanatçının 25 yıllık eşi ilk kez konuştu. Oğlu Doğukan babasının ölümünün 10. yılında onu kaybettiği günü anlattı.

Barış Manço'nun eşi ilk kez konuştu!
Barış Manço'nun eşi ilk kez konuştu!
GİRİŞ 25.01.2009 08:12 GÜNCELLEME 25.01.2009 08:12
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Barış Manço'nun 25 yıllık eşi Lale Manço ve oğlu Doğukan Manço(27) ölümünün 10'uncu yılında anılacak olan Barış Manço'yu anlattılar. 'Orada Neler Oluyor?' programına konuşan Doğukan Manço 'öleceği gün sabaha kadar tuhaf bir şekilde uyuyamadım. Sabah çok erken kalkıp babamı evden yolcu ettim. Babam 'Ne o Doğukan niye erkenden uyandın öyle yüzüme bakıyorsun?'' dedi. Öylece uzun uzun baktım. Nereden bilebilirdim ki o son bakışmış'' dedi. Doğukan Manço ölüm haberini aldığı dakikaları da şöyle anlattı: ' Babamı pek çok kez hastaneye kaldırmıştık o yüzden alışkındım. Ama o gün babamın hastanede olduğunu öğrendiğimde ilk kez panik oldum. Hastanede yoğun bakımda olduğunu söylediklerinde aslında iş işten geçmişti' Babamı kaybettiğimi Doktor, 'Bazı şeyleri açıklamak çok zordur Doğukan' dediği an anladım. 17 yaşında ki ben 70 yaşında ki bir adam haline geldim. Annem yıkılmasın diye ağlayamadım. Babamın yanına gittim. Saçlarını okşadım, yanağını, ellerini öptüm. Buz gibiydi o an öldüğünü anladım'' dedi.

"Artık ne babam var, ne de arabası"

Lale Manço, "Bende gidip elini göğsüme koydum. Onu öptüm. O anları unutmamız mümkün değil. Sanki duvarlar, dünya üzerime yıkıldı' dedi. Doğukan Manço 'Hayatımın sonuna kadar unutamadığım bir görüntü var. Babamın öldüğü gün 'Ailenin en büyük oğlusun diyerek elime mezara toprak atmam için küreği verdiler. O an hayatımın en zor günüydü. Dizlerimin bağı çözüldü. Allah'a ' bana güç ver diye yalvardım. Bir anda babamın ruhu içime girmiş gibi kuvvetlendim' dedi. Doğukan Manço ' Babamın gerçekleştiremediği bir hayali vardı. Kırmızı antika arabasını biz oğulları olarak kullanacak annem ve babamda arkada keyif yaparak dünya turuna çıkacaktık. Şimdi ne babam nede o çok sevdiği arabası var' dedi.

Babam öldükten sonra beni cep telefonumdan aradı

Doğukan Manço babasının vefatından sonra yaşadığı kendisini çok etkileyen bir olayı ise şöyle anlattı: ‘Babam Benim Koruyucu Meleğim buna o kadar çok inanıyorum ki... Ne zaman yanlış bir şey yapacak olsam karşıma bir engel çıkartıyor. Babamı kaybettikten iki ay sonra. Bir gece uyurken ansızım uyandım ve baba yanımdasın biliyorum ama bana bunu göster dedim. Babamın cep telefonu çaldı. Eger arayan sensen o arayan numara gizlidir dedim. Ve numara gizli çıktı. İster inanın ister inanmayın ama arayan babamdı.

Tansiyon hastasıydı

Barış Manço’nun vefatından sonra ‘Cinsel gücü arttırıcı ilaç kullanımı yüzünden kaybettik’ ve ‘Zaten ayrı yaşıyorlardı’ sözlerine Lale Manço’dan yanıt geldi: ‘Barış tansiyon hastasıydı. Viagra alacak kadar şuursuz bir insan değildi. Barış böyle bir şeyi asla kullanmazdı. Bu dedikoduları asla kabul etmiyorum. Ayrılacağımıza dair söylentilerde yalandı. Çocuklarım ve evde çalışanlarda şahittir. İnsanlar bunu duymak istemiyor ama hayır biz mutluyduk ve ayrılmayacaktık. Ayrıca aldatmak eylemde değil gönüldedir!

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 15
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaten öldüğünü öğrendiğim gün çok üzüldüm. Ben bu haberi daha yeni gördüm. Ne diyelim... Allah ailesine ve sevenlerine yardım etsin.
    Cevapla
  • rabia 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • mehmetsiler 15 yıl önce Şikayet Et
    aldatmak eylemle değ.... aldatmak eylemle değil gönülledir diyor. yani eylemle birşeyler olmuş da aldatmak olarak mı görmüyor. gönlüm barışla idi mi demek istiyor anlayamadım..
    Cevapla
  • bahar ılgaz 15 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Lale Manço senin özel hayatını herşeyiyle bilir gibi seni yalancılıkla suçlarlarsa. onları sakın kaale alma çünkü onlar bu millete ve her türlü değerlerine hasetle çamuratma gayretindeki kendilerini ezik hissedenlerdir.BARIŞ MANÇO Allah gani gani rahmet eylesin onun müzikleri gibi varmı insanı hayata iyiliğe bağlayan?Doğukana gülenler bana da gülsün:Adeta aileden gibi sevdiğim yegane insanın ölümünden hemen sonra son ses onu dinlerken aniden müzik setim durdu;kaset de yeni,noldu derken meğer ezan okunuyormuş adeta yanımda hissettim onu.10 yıldırda birdaha kendiliğinden hiç durmadı o set...
    Cevapla
  • Zuhal SARI 15 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞIM EŞEK. Ben ona barış abi diyorum hergün eserlerını dınlıyor ve her dinleyişimde Allah razı olsun dıyor ve sonunda fatıhasınıda okuyorum.şimdiki muziklere baktığımızda Barış abının kıymetını daha bı anlıyoruz.Özellikle Arkadaşım eşek eserini çok sever ve hergun muhakkak dinlerim butun arkadaşlarıma bu eseri gonderırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi