Yaşar Nuri aldattığı eşini evden attırdı

Aldatma kavgası devam ediyor. Danışmanıyla birlikte eşine basıldığı öne sürülen Yaşar Nuri Öztürk karısı için mahkemeden karar çıkarttı. İşte ilginç olay

Yaşar Nuri aldattığı eşini evden attırdı
Yaşar Nuri aldattığı eşini evden attırdı
GİRİŞ 04.04.2009 09:20 GÜNCELLEME 04.04.2009 09:20
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Aziz ÖZEN'in haberi

Yaşar Nuri Öztürk, “Karım beni tehdit ediyor. Can güvenliğimden endişe ediyorum” diyerek savcılığa başvurdu. Aile mahkemesi, Hoca’nın eşi Canan Öztürk’ün evden uzaklaştırılmasına ve 6 ay süreyle yaklaşmamasına karar verdi

Yaşar Nuri Öztürk, 26 Mart’ta savcılığa başvurarak, karısının kendisini tehdit ettiğini, bu nedenle eve girmesinin engellenmesini istedi. Öztürk’ün avukatı aracılığıyla yaptığı başvuruda şu detaylara yer verildi: “Müvekkilim ile eşi Canan Öztürk arasında bir süreden beri alacak-verecek meselesi nedeniyle sorunlar yaşanmaktadır. Bu sorunlar nedeniyle basında haberler çıkmış ve müvekkilim zarar görmüştür. Müvekkilim, ”... git o hocaya söyle elimde belge ve bilgiler var. Eğer icra takibine başvurursanız elimdeki belgeleri basına veririm. Hoca da gününü görür“ şeklindeki sözlerle eşinin tehdit ve şantajına maruz kalmaktadır. Müvekkilim, bu olaylar nedeniyle büyük elem ve kedere kapılmıştır. Aynı evde eşiyle yaşamak zorunda kaldığından bilimsel faaliyetlerini yürütemediği gibi, can güvenliğinden bile kaygı duyar hale gelmiştir. Canan Öztürk, Yaşar Nuri Öztürk’ün ziyarete gelen çocuklarını dahi evden kovmaya kalkmış. Polis çağıracağı tehdidi ile onları kapı dışarı etmiştir.”

6 ay uzaklaştırma
Beykoz Aile Mahkemesi, savcılıktan gelen yazı üzerine, Canan Öztürk’ün Beykoz Paşabahçe’deki ortak konuttan uzaklaştırılmasına ve 6 ay süreyle yaklaşmasının yasaklanmasına karar verdi. Aynı kararda Canan Öztürk’ün, silah ve benzeri arazlarını zabıtaya teslim etmesine, yasaklara uymaması halinde hürriyeti bağlayıcı cezaya hükmedileceği belirtildi.

Yasa kadınlar için ama
Canan Öztürk’ün avukatı Pelin Ersan karara itiraz edeceklerini açıkladı. Canan Öztürk’ün kendi evinde kalmak istediğini belirten Ersan, “Karar kesin değil. İtiraz yolu açık. Bu yasa şiddet gören kadınlar için çıkarılmış bir yasa. Hoca bundan yararlanmak istemiş. Mahkmede resen karar vermiş. Biz hemen karşı dilekçemizi vereceğiz” diye konuştu.

Şahane yalanladı
Bu arada, Yaşar Nuri Öztürk’ün aşk yaşadığı iddia edilen danışmanı Şahane Müftüoğlu, bir televizyon programına çıkarak iddiaları yalanladı. “Tıraştayken dudaklarımı köpük yapmanı özledim” şeklinde bir mesaj atmadığını savunan Müftüoğlu, “Ben sayın genel başkanımıza mesaj göndermedim. Bu teknik olarak rahatlıkla ispat edilebilir. İsteyen mahkemeden bunu talep edebilir. Gerçekler de ortaya çıkar. Babam inşaat mühendisi ama aynı zihniyet ona pavyoncu diyerek iftirada bulunmuştu” diye konuştu. Şahane Müftüoğlu özetle şunları söyledi:

“Banyoda basıldığımız iddia edilen 24 Kasım 2006 günü parti merkezindeydim. O gün MYK toplantısı vardı. Ben de MYK üyesiyim. Ben de ordaydım. Genel Başkanın evine topluca gitmişimdir, asla yalnız değil. Büyük devlet adamı Kamran İnan, Yaşar Nuri Öztürk’ü ziyaret edeceği zaman biz de heyet olarak giderdik. 3-4 kişi giderdik. Ben de kurmay kadronun içindeydim. Ben yalnız gitmedim, gitsem de tuhaf bir durum olmazdı. Genel Başkan’ım ’Dosya getir, dosya götür’ deseydi, giderdim. Bunda tuhaf bir durum olmazdı”dedi.

‘Yatak odasına hiç girmedim’
“Yatak odasının duvarında posterim olduğu söyeniyor. Bunu kimsenin mantığı alıyor mu. Ben odasına hiç girmedim. Peki ben banyoda basıldıysam, bu doğruysa, ben nasıl bir buçuk yıl daha partide yer aldım o zaman. O fotoğraf facebook’tan çalınmış. O fotoğraf ben 24-25 yaşındayken, evde kız kardeşimin doğum gününde halay çekerken çekilmişti.”

 ‘Banyoda basılma işi doğru değil’

Şahane Müftüoğlu açıklamarını şöyle sürdürdü, “Partideki tek kadın ben değilim. Ben siyasi bilimler mezunuyum. Siyaset yapmak için okudum. Benim gibi 1. sıradan aday var mı bilmiyorum ama çok kadın aday vardı. Canan Öztürk tarafından saldırıya uğrayan tek kişi de ben değilim. Nusret Sevenoğlu da saldırıya uğradı. Canan Öztürk’ün, kıskançlıktan öte, akli durumunun araştırılması gerektiğini düşünüyorum.”

Yalvarıyorum
“Banyoda basılma olayından sonra babamın arandığı da yalan. Bu mümkün değil. Bir babaya böyle bir telefon açıldığında babanın tepkisi ne olur. Yalan. Faks çektiğini söylüyor, mahkemeye faks çıktısı da getiremedi. Ben yalvarıyorum, bunları mahkemede kanıtlayın diye.”

“Ben bu olaylardan sonra geri çekilmeyi hiç düşünmedim. Bir korkum olsaydı koşa koşa o partiden kaçardım. Niye o partide kalayım. Yaşar Nuri Öztürk de beni destekliyor, mahkemelerde de beni destekleyecek.”

KAYNAK: (VATAN)
YORUMLAR 36
  • mustafa yavuz 15 yıl önce Şikayet Et
    halil İbrahim Başaran'a. "Eğer gerçekten insanları aydınlatmak istiyorsanız, ona yazılan "reddiyeleri" yayınlayınız. Bu hepimiz için daha hayırlı olandır."Diyorsun.Sözünüzün zahirine bakarak,Mustafa Varlının"Hangi İslam",Ebubekir Sifil'in,"Modern islam Düşüncesinin Tenkidi"başlıklı kitaplarını herkese tavsiye ediyorum.
    Cevapla
  • Selman Mete 15 yıl önce Şikayet Et
    Takılmayın.... Bu yaşara fazla takılmayın. Bu işleri ta başından beri yapıyordu. Bu hesapları, onun elinden tutup bu günlere getirenlere sorun. unutayın yaşar bunları ta başından beri yapıyoru!...
    Cevapla
  • ahmet arslan 15 yıl önce Şikayet Et
    hoca nın demokratik hakkı. çağdaş dünya halleri.Şahane şeyler yapıyor Hoca.nerdeeen nereye.nefsin azgın isteklerine teslim olmanın önüne 2 ünv.bitirmek prof olmakta geçmiyor.
    Cevapla
  • samet dogan 15 yıl önce Şikayet Et
    Utanılacak işler. Utanması gereken yaşar nuri yada bizler deiliz. Bu adamları bu güne kadar sizin deyiminizle hoca diye bize empoze eden kartel medyadır. Bunlardan hoca falan olmaz arkadaşlar aklınızı başınıza alın.
    Cevapla
  • emre 15 yıl önce Şikayet Et
    :))). playboy yasar :))) zekariyya beyazida arastirsinlar ......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Milyonları gözü Beştepe'de! Erdoğan başkanlığında kritik toplantı başladı...
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı