Yumurta nasıl civciv oluyor - Video

"Yumurtaya can veren Allah" deyimini kullanır insanoğlu sık sık. Çünkü bir yumurtanın gözlerinin önünde civciv olduğuna sık sıkşahit etmekte ve hayretini gizleyememektedir.

GİRİŞ 06.06.2009 12:08 GÜNCELLEME 06.06.2009 12:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İşte bir yumurtanın içindeki civcivin oluşum evresinin gün be gün belgeseli...

YORUMLAR 9
  • onuncu köydeyim 14 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibisin havin. yediğimiz yumurtada; embiryo gelişimi için gerekli olan düzenli sıcaklıktan mahrum olduğu için herhangi bir canlılık belirtisi gösterecek gelişme olmaz. civcivin gelişme evrelerini bilmediğin gibi sanırım yumurtanın içini de görmemişsindir sen:)))
    Cevapla
  • esare 14 yıl önce Şikayet Et
    havin erdag kardesime. hücrelenen kanlanan artik yasam belirtisi gösteren bir yumurtayi kirmak öldürmektir. normal bir yumurtayla kiyaslanamaz. o artik canlidir ve içinde bir yavru barindiriyor.
    Cevapla
  • Havin Erdağ 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah. arkadaşım bu videoya kusur bulunmasın.. Siz daha embriyo iken yiyorsunuz yumurtayı.. Yani sizin cana kıymak olmuyoda bu öğretici amaçlı video için kırılan yumurta mı insanlık dışı.. Ben bilmiyordum evrelerini.. Valla öğrendim.. O da ana karnındaki bebek gibi büyüyormuş. Kan pıhtısı iken civcik oluyormuş. Yani pes.. yemeyin o zaman yumurta...
    Cevapla
  • esare 14 yıl önce Şikayet Et
    Merakimizdan Dogma Haklarini Ellerinden Aldik Nekadar Aci. o yavrulari daha domadan öldürmüsler. sadece biz insanoglunun meraki için :( biri bizim çocugumuza bunlari yapsaydi acaba yine 'vay bee' diyerek bakicakmiydik. bi canliya üzülmemiz için illa onun insan olmasi mi gerekiyor! oysaki rabbimiz onu da yaratirken sevgiyle yaratti. tipki bizi yaratirkenki gibi.
    Cevapla
  • onuncu köydeyim 14 yıl önce Şikayet Et
    hiç düşündünüz mü:(. bu resimleri elde etmek için o yumurtalar özenle kırılmıştır ve o masum hayvancıklar ölmüştür. bir nevi kürtaj da denilebilir.Yüce yaratıcı Allah ın sonsuz kudretini görmek için bu canlıların hayatlarına son vererek resim çekmeye ne gerek vardı oldu mu şimdi!! yumurtadan civcivi biyolojik gelişmesinin ara döneminde almakla bir köpeğin karnından gelişmemiş yavrularını çıkarmanın ne farkı var, tek fark boyutları:(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"