Erdoğan Demirören'in şanssız anı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Davutpaşa'daki Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nin açılışında ilginç bir olay yaşandı.

Erdoğan Demirören'in şanssız anı!
Erdoğan Demirören'in şanssız anı!
GİRİŞ 28.06.2009 00:16 GÜNCELLEME 28.06.2009 00:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış
 Ünlü işadamı Erdoğan Demirören, ayağı kayınca havuza düştü. 1,5 metre derinliğinde olduğu öğrenilen havuza düşen Demirören'i çevreden yetişenler sudan çıkardı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yaptırılan Emniyet Müdürlüğü Eğitim ve Kongre Merkezi'nin açılışına Başbakan Erdoğan'ın yanısıra çok sayıda davetli katıldı.

kullan

Erdoğan'ın henüz gelmediği açılış töreni öncesi ilginç bir olay yaşandı. Davetliler arasında bulunan Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, kültür merkezinin bahçesinde bulunan yüzme havuzuna düştü. Etrafta bulunanların yardımıyla havuzdan çıkarılan Demirören'in sırıl sıklam olduğu görüldü.

Demirören, kültür merkezinde bulunan bir odaya alınarak üzeri kurulandı. Islak takım elbisesini çıkaran Demirören, getirilen yeni elbiseleri giydi. 71 yaşındaki Demirören sağlık ekiplerince de kontrolden geçirildi.
KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 7
  • yunus güler 14 yıl önce Şikayet Et
    super ya. hayrettın abı supersın öldüm gülmekten :D:D:D:D
    Cevapla
  • HAYRETTİN ALTINDİŞ 14 yıl önce Şikayet Et
    Haberin en komik yanı,. "Etrafta bulunanların yardımıyla havuzdan çıkarılan Demirören'in SIRIL SIKLAM olduğu görüldü." Evet Cihan muhabiri, suya düşen ıslanır.
    Cevapla
  • mehmet ertekin 14 yıl önce Şikayet Et
    KASMAYIN BOŞ YERE,GÜLÜN GİTSİN.... neresinden bakarsanız bakın kabul edinki komik bi durum...sonuçta adama fiziken bi zararda gelmemiş,şekerde değilki erisin,eee geriyede sadece biraz tebessüm kalıyor...başarılı insanların yaptığı basit hatalar herzaman fazlasıyla komik olmuştur...ve şunada eminim,bu adamda ömrünün geri kalan kısmında bu olaya fazlaca gülecektir...
    Cevapla
  • Bülent Aktaş 14 yıl önce Şikayet Et
    Cht ve lxyl sizler rahatsızmısınız. anlamıyorum bize bir haller oluyor.orada o olayı yaşayan erdoğan demirören değilde başka bir yaşlı insan olsaydı gene böyle bir uslupla dalga geçermiydiniz.sizde insanlık kalmamış demek siz yolda böyle bir şeyle karşılaşsanız hemen orad güleceksiniz he yazık valla çok yazık.
    Cevapla
  • Ömer ERKAN 14 yıl önce Şikayet Et
    45 Yıllık karizma havuza düşmeyle kaybolmaz;). ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler