Ölümü, Lenin'in elinden oldu

Belarus'ta, eski Sovyetler Birliği'nin kurucusu Vladimir İlyiç Lenin'in dev heykeli yıkıldı, 1 kişi öldü.

Ölümü, Lenin'in elinden oldu
Ölümü, Lenin'in elinden oldu
GİRİŞ 11.08.2009 01:05 GÜNCELLEME 11.08.2009 01:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Belarus Acil Durumlar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, sarhoş olduğu belirlenen 21 yaşındaki adı açıklanmayan kişinin, 5 metre yüksekliğindeki heykele tırmandığı ve heykelin kolundan tutunarak sallandığı, kolun kırılmasının ardından yıkılan heykelin altında kalarak can verdiği bildirildi.

Ülkenin güneydoğusundaki Uvaroviçi kentindeki heykelin 1939 yılında yapıldığı ve Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukaşenko'nun eski Sovyetler Birliği dönemine olan hayranlığı nedeniyle ülkede hala Sovyetler döneminden kalma birçok heykel bulunduğu kaydedildi.  

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • ARİF KAYA 14 yıl önce Şikayet Et
    aynen devam. insanlığa verdiği zarar aynen devam ediyor. öldükten sonra bile bunu başarabiliyor
    Cevapla
  • evren erdem 14 yıl önce Şikayet Et
    adnan kardeşe. adnan kardeş bu safsatalar malesef gerçek.. bluetooth olayını ülke tv de sıradışında yayınladılar.. doğu ulusları kongresine gelince .. bütün sovyetlerdeki müslüman halkların temsilcileri tarafından yapıldı. sultan galiyev dersem anlarsın sanırım.. marksizmin pençesinde lafı gereksiz.. bu bir araç olayların değerlendirmesinde .. bakış açısı perspektif sunar. totemleştirenler utansın. diyalektik ten korkma.. o doğru ve yanlışı bir araya getirip senteze ulaşma sanatıdır..dostlukla..
    Cevapla
  • Ottoman Sultana 14 yıl önce Şikayet Et
    TARİHİ OKUYACAĞINIZA. sizler ilkönce tarih yerine idelojilerin kavramların okuyun...leninin kuran dan faydalandığı filan yok..sizi böyle kandırmışlar..kominizm sadece darvinizmden faydalanır...tanrıyı kabul etmezler...meteryalizmi savunurlar...tesadüflere inanırlar...bu düşünceyle evrime uymayan insan yığınların temizlenmesi gerektiğine inanırlar...kendinizi kandırmayın evren arkadaş...kominizmde kaç milyon insan öldü...siz ilkönce bunları okuyun...halkına emperyalist yaklaşmış lenin ve stalin..
    Cevapla
  • Adnan Rıza ARICAN 14 yıl önce Şikayet Et
    evren evrim e. kardeş sen neler söylüyon nereden okudun bu safsataları, dediklerine sen de inanmıyosundur heralde bu adamın maddeci kimliğini adımız gibi biliyoruz. kime neyi inandırmaya çalışıyosun. sende marksizimin pençesindesin heralde sana bir tavsiyem var ozaman tittonun ölürkenki ititraflarını bir yerden mutlaka bul ve oku tamammı dostum
    Cevapla
  • MEHMET AKKUŞ 14 yıl önce Şikayet Et
    Heykeli bile öldürüyor.... Milyonlarca insanın ölümünden bir şekilde sorumlu leninin heykeli bile insanları öldürmeye yetiyor.İnsanlığa bu kadar zarar veren kaç lider var? Hitler,stalin,lenin,bush v.s
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama