Hangi sanatçı neden hapishaneye girdi

Hata yapıp suça bulaşan ünlü isimler hayatlarının bir bölümünü demir parmaklıklar arkasında geçirmek zorunda kaldı. İşte mahkum olan ünlüler...

Hangi sanatçı neden hapishaneye girdi
Hangi sanatçı neden hapishaneye girdi
GİRİŞ 27.08.2009 09:22 GÜNCELLEME 27.08.2009 09:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hata yapıp suça bulaşan ünlü isimler hayatlarının bir bölümünü demir parmaklıklar arkasında geçirmek zorunda kaldı.İşte mahkum olan ünlüler...

SERDAR ORTAÇ

Pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç 1999 yılında 'Askerlikten kısmen veya tamamen kurtulmak için hile yapmak' suçundan 54 gün Mamak Askeri Cezaevi'nde kaldı.

GÖKHAN ÖZEN

Kız arkadaşına sözle taciz eden bir kuaförü kaçırarak döven şarkıcı Gökhan Özen darp suçundan 2 ay cezaevinde kaldı.

CENGİZ İMREN

Tarabya sırtlarında lüks bir villada beste fabrikatörü olarak hayatını yaşarken, bir çeteye yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla tutuklandı. İmren, Kocaeli F Tipi’nde cezasını çekti.

DOĞUŞ

Irza geçmek suçundan 1993'te 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bayrampaşa’da 4 ay kaldı.

BURHAN ÇAÇAN

Hafta Sonu Dergisi’nde bir röportajında İbrahim Tatlıses'e hakaret eden Burhan Çaçan, Sağmalcılar Cezaevi'nde cezasını çekti.

HALUK LEVENT

1997'de karşılıksız çek nedeniyle tutuklandı. Metris’te 9 ay hapis yattı.

İBRAHİM TATLISES

1987’de İzmir Fuarı'nda çekim yapmasına izin vermeyen polislerle tartıştı. Tatlıses polise hakaretten Buca Cezaevi’nde 16 gün hapis yatmıştı.

TUĞBA ÖZAY

Tuğba Özay sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için Susurluk Davası hükümlüsü Yaşar Öz'den yardım isteyince cezaevine girdi. Paşakapı Cezaevi'nde 6 ay yatan Özay "Hatalarımdan ders aldım" dedi.

BÜLENT ERSOY

Ünlü sanatçı 19 Eylül 1980'de evine gelen hakime hakaret edince tutuklanıp, İzmir Buca Cezaevi'nde özel bir bölüme yerleştirildi. 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Ersoy'un cezası hapishanede yattığı 45 gün göz önüne alınarak ertelenmişti. Ersoy, daha sonra Kuşadası'nda bir gazeteciye saldırıp, makinesini kırdığı iddiasıyla Söke Cezaevi'ndeki kadınlar koğuşuna konulmuş ve orada da 2 ay yatmıştı

(Bugün)

YORUMLAR 3
  • ali can 14 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz güney nerde. yılmaz güney unutulmuş adam hem içeri girdi hem firar etti onuda eklemeleri lazımdı 12 eylülcülerin elinden kaçıp yurt dışına çıktı.
    Cevapla
  • The_Ghost 14 yıl önce Şikayet Et
    Deniz Seki. Deniz Seki Unutulmuş. Kokain bulundurmak satmak suçundan şuan hapisyatmakta
    Cevapla
  • neser 14 yıl önce Şikayet Et
    vah sanat vah. türkiyenin bilinen sanatçıları bunlar yeri geldiğinde televizyonlarda gazetelerde çoluk çocuğumuza örnek olan insanlar bunlar veya örnek olduklarını iddia eden insanlar yazıkk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'