Leyla Alaton boşanıyor

Leyla Alaton, 2 çocuğunun babası Mehmet Günyeli’ye boşanma davası açtı. Eşinden şiddet gördüğünü ve kocasının kendisini aldattığını söyleyen Alaton Günyeli’den 1.5 milyon TL tazminat istedi.

Leyla Alaton boşanıyor
Leyla Alaton boşanıyor
GİRİŞ 18.10.2009 16:35 GÜNCELLEME 18.10.2009 16:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Leyla Alaton, 2 çocuğunun babası Mehmet Günyeli’ye boşanma davası açtı. Eşinden şiddet gördüğünü ve kocasının kendisini 28 yaşındaki ressam B.P. ile aldattığını iddia eden Alaton, Günyeli’den 1.5 milyon TL tazminat istedi.

Cemiyet hayatının son dönemlerde en çok konuştuğu “ayrılık” gerçekleşmek üzere. Vatan'da yer alan habere göre Sarıyer Aile Mahkemesi’ne avukatı Dilaver Eryiğit aracılığıyla başvuran işkadını Leyla Alaton, Efe Eros ve Alp Atlas’ın babaları eşi fotoğraf sanatçısı, işadamı Mehmet Günyeli’ye boşanma davası açtı. Mahkemeye sunduğu dilekçesinde saygın bir aileden geldiğini vurgulayan Alaton, öğrenim sürecine ve iş hayatındaki başarılarına geniş yer verdi. 1992 yılında iş alanındaki başarılarını sıralayan Alaton daha sonra şu ayrıntılara yer verdi:

Hayatıma karışıyor

- Hayatıma sürekli haksız müdahalelerde bulundu. Beni kıskandı ve başarılı olduğum çevrelerden uzak tutmaya çalıştı. Tüm davranışlarına karşın onu sevdim. Ancak o, benim gibi saygın ve önemli bir işkadınının, bir erkek ile iş yemeğine gitmeme bile katlanamamaktadır. Bana güvenmemektedir. Cemiyette saygınlığı olan birçok kişiyle görüşmemi yasaklamak istemiştir.

- Ancak kendisi bana karşı gösterdiği “tutucu ve baskıcı” tavrın tersi yönde, evimize dilediği saatte gelip gitmeye alışmıştır. Çocuklar okula gittikten sonra kalkar. Saat 11.00 civarı evden çıkar. Akşam da çocuklar yattıktan sonra eve gelir. Tüm bu sorunları konuşmamız gerektiğini söylediğimde ise hemen küser.

Bileklerimi morarttı!

Alaton, “Psikologa gitmesini tavsiye ettiğimde, asıl benim buna ihtiyacım olduğunu söyledi” dedi. Günyeli’nin, kendisi ve ailesi için çok önemli bir tören olan, bir yakınlarının oğlunun “13 yaş törenine (13 yaşını doldurmuş Yahudi erkek çocukların erkekliğe giriş töreni)” katılmamasının herkesin dikkatini çektiğini kaydeden Alaton, kocasından “şiddet” görmesine neden olan olaya da dilekçesinde yer verdi: “Geçtiğimiz 13 Haziran günü, kendisiyle bir konsere gitmeyi teklif ettim. Gelmek istemedi ancak benim kız arkadaşlarımla konsere gitmeme izin verdi. Eve döndüm. Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında aniden beni uyandırdı ve birdenbire bağırmaya başladı. Saçlarımdan tutup, acımasızca kafamı salladı. Bileklerimden tuttu ve kıvırdı. Bu nedenle bileklerim morardı. Saygın bir ailenin mensubu olarak hayatım boyunca böyle bir muameleyle karşılaşmadığım için şok yaşadım. Banyoya kaçtım ve kapıyı kilitledim.”

Onu GPS’le izledim

Banyoda ağlarken kocasının cep telefonunun orada olduğunu farkettiğini belirten Alaton, bundan sonrasının ise “bir aldatma hikayesi” olduğunu ileri sürdü: “Telefonda, B. isimli birinin, ’Müsait olunca ara’ şeklinde mesajı vardı. Aynı numara ile eşimin defalarca konuştuğunu gördüm. Ertesi gün yaşadıklarımı, kalça ameliyatı için yurt dışına gidecek olan babam İshak Alaton’a anlattım. Benim o perişan halimi babam da gördü. Boşanmak istediğimi babama söyledikten sonra eşime de bildirdim. Bana ait aracı kullanan eşimin sık sık Anadolu yakasına gittiğini, GPS cihazından ve OGS kayıtlarından öğrendim. Bir yakınımdan, eşimin nereye gittiğini izlemesini rica ettim.”

Ressam kadınla birlikte oldular

Alaton, bu şekilde kocasının 26 Haziran 2009 günü, Moda’daki bir eve gittiğini tespit ettiğini iddia etti: “Söz konusu ev, B.P. adlı 28 yaşındaki bir ressam bayana aittir. İkisi, Cam Galeri’den tanışmaktadır ve B.P., benim tarafımdan da tanınmaktadır. Eşim, bu evden sabaha karşı 02.18’de ayrılmıştır.”

Dilekçesinde kendisinin ve kocasının mali durumlarına detaylarıyla yer veren Alaton, Günyeli’den çocukları için aylık 7000 TL nafaka, kendisi için de 1.5 milyon TL manevi tazminat istedi. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

İkisi de çok zengin

Leyla Alaton: Aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olduğu Alarko Holding’in yüzde 3.82 oranında hissedarı. Yine Alarko Holding’de, babasından gelen yüzde 3.82 oranında hisse. Çeşitli şirketlerde hisseleri, adına kayıtlı araçları ve bankada bir miktar parası var. Halen oturduğu Sarıyer’deki Alsit Villaları’ndaki villanın sahibi.

Mehmet Günyeli: Venüs Uluslararası Ticaret Ltd. Şti.’nin ortağı. Fotoğraf sergilerinden elde ettiği gelir. Parası İshak Alaton tarafından verilmiş Antalya’daki 135 taşınmaz. Kadıköy’de, üzerinde inşaat süren taşınmazlar. Değeri milyonlarca doları bulan “damga koleksiyonu”. Bankalarda yüklü miktarda para. Aylık geliri net 25 bin TL’nin üzerinde.
 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 1
  • ömer faruk seyhun 14 yıl önce Şikayet Et
    yakışmıyor. sayın editör neden böyle haberleri koyuyorsunuz anlamıyorum. genelde de bu tür haberler hep oluyor sitenizde. hiç bit mümine yakışmıyor dedikodu ve magazin haberleri. mümine yakısmayan şeyleri yapmayalım lütfen. günde binlerce insan giriyor bu siteye insanları yanlış etkilemeyelim...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı