Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin evlendi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil büyük kızı Sezin Erbil’i Sait Halim Paşa Yalısı’nda evlendirdi. Düğün için 16 kilo veren Sezin Erbil, sade gelinliği ve güzelliğiyle ilgi göz doldurdu.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin evlendi
Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin evlendi
GİRİŞ 20.12.2009 12:17 GÜNCELLEME 20.12.2009 12:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mehmet Ali Erbil’in ilk eşi Muhsine Kamiloğlu’ndan olan büyük kızı Sezin Erbil çocukluk arkadaşı Evren Yazgan ile Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan muhteşem bir düğünle nikah masasına oturdu. İşte düğünden notlar:

6 aydır birlikte olan çiftten Sezin Erbil’in nikah şahitliğini ünlü şovmen’in eşi Tuğba Erbil ile anneannesi Ayten Kamiloğlu, damat Evren Yazgan’ın ise Şevket Demirel yaptı.

Nikah cüzdanını eline alır almaz göz yaşlarına engel olamayan Sezin Erbil, ailesine de duygusal anlar yaşattı. Babası ve annesinin sakinleştirdiği gelin Erbil daha sonra eşi Evren Yazgan ile birlikte masaları gezerek tebrikleri kabul etti.

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı düğünde Sezin Erbil’in gelinliği Valentino imzasını taşırken, damat Evren Yazgan’ın tercihi ise Vakko oldu.

Düğün için 16 kilo veren Sezin Erbil, sade gelinliği ve güzelliğiyle ilgi göz doldurdu. Baba Mehmet Ali Erbil kızı Sezin’e pırlanta taşlı takım hediye ederken, damadı Evren Yazgan’a da çok özel bir koleksiyondan saat taktı.

Düğün davetine Nergis Kumbasar ve kızı Yasmin, Mustafa Erbil, Murat Saygı, Mehmet Ali Birand, Demet-İbrahim Kutluay, Demet Akbağ - Zafer Çika gibi isimler katılırken Mehmet Ali Erbil’in küçük oğlu Ali Sadi dedesinin kucağında ablasının düğününe katıldı.

Çift balayını geçirmek üzere 1 haftalığına İtalya’ya gitti.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 1
  • ALAİ KOC 14 yıl önce Şikayet Et
    MUTLU OLSUN DAA.... Babası gibi bir kocası olursa nasıl katlanacak Allah bilir...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek