Murat Göğebakan'ın ihanet yorumu

Murat Göğebakan, boşanma davası açtığı eşi Sema Göğebakan'ın kendisini aldattığı yönündeki ihanet haberlerine yazarı olduğu internet sitesinden cevap verdi: “İhanet” öldürmez, acıtır. Ama unutulmaz değildir!

Murat Göğebakan'ın ihanet yorumu
Murat Göğebakan'ın ihanet yorumu
GİRİŞ 25.03.2010 13:27 GÜNCELLEME 25.03.2010 13:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Murat Göğebakan, ihanet haberlerine yazarı olduğu haberaktüel adlı internet sitesinden cevap verdi. İşte o satırlar

- “İhanet” öldürmez, acıtır. Ama unutulmaz değildir! Hem neler ve kimler unutulmadı ki? Unutulmayı hak edenler, elbet günün birinde mazinin soluk yapraklarından silinip gidecekler.

-Allah'ın emirleri duruyorken orda bir fener gibi, ışık gibi; bu sapkınlığın nedeni nedir ki?

-Hastanede geçen aylarımı biliyorsunuz. Kim bilir belki de ölümün eşiğinden döndüm. Lakin bana bu canı veren, canımı taşıyabilmem için bana bir izin verdi. Ancak “canım” dediklerim geldi beni sırtımdan hançerledi.

-Ama eyvallah! Allah'tan geleni, geri Allah'a havale ederim. Şeytana müptela olmak, Hakk'ı unutup, Hakk'tan uzaklaşmak yine Hakk'ın vereceği bir yanıtla karşılık bulur çünkü.

-Başıma gelen iyi şeyleri de, kötü şeyleri de hep “imtihan” diye değerlendirdim ve O'ndan ne gelirse hep “şükrettim”. Bakara suresi; “Sizin hayır zannettiklerinizde şer, şer zannettiklerinizde ise hayır vardır” der.

-Ben, “Murat Göğebakan” ismine yakışır bir duruş sergilemek zorundayım. Kötü söz söylemedim. “Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var” dedim. Ruhen zulüm gördüm, bu doğru. Canım yandı, bu da doğru. Ama bu yürek ne yükleri taşımadı ki? Nelere direnmedi ki? Kimleri silmedi ki?

-Eski eşim Sema Göğebakan'dan boşanmak üzereyim. Süreç haftalar öncesinde başladı. Allah ömür verdiği sürece Murat Göğebakan için hayat devam ediyor. Ben yolumda yürümeye devam edeceğim. Ayağım önüme atılan çelmeler yüzünden tökezlese bile ben toparlanıp, hayatımı idame ettireceğim.

-Kanserle savaştığım günlerde bana Âli dualar gönderen sizlerin iyi niyetli iyi dileklerine şimdi daha çok ihtiyacım var. Çünkü yürek acısı, beden acısından daha çok canımı yakıyor.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 3
  • Abdullah CEYLÂN 14 yıl önce Şikayet Et
    MURAT GÖĞEBAKAN SAMİMİ, MANEVİYATI GÜÇLÜ OLAN BİR İNSAN.... Kaç insan biliyorsunuz, M. Göğebakan gibi Allahı her dem anan ve Ona sığınan? Lütfen su-i zandan kaçının. Ben M. Göğebakanın samimiyetine inanıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Bu durumda yapılacak olan hemen boşanmak ve sabretmektir... Bu kadına "Yılın Vefa" ödülü de verilmiş. M. Göğebakan bunu sindiremediği için açık yüreklilikle eşinin yanlışını gündeme taşımış, ipliğini pazara çıkarmış. Yerinde bir davranış. M. Göğebakana saygılarımı sunuyur: "Allah yâr ve yardımcın olsun
    Cevapla
  • adnan kara 14 yıl önce Şikayet Et
    demekki seni haketmemis. bu nasıl bir insanlıktır ya esi hastanede yasam savası verirken kadının derdi baskaymıs.bosver murat kardes demekkiseni haketmiyormus sana zaten hayrandım bu sözlerinden sonra bir kez daha sana saygı duydum helal olsun
    Cevapla
  • Majestelerim 14 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun murat göğebakan. dik duruşunuzla birkez daha örnek oldunuz . allahu tealadan sizin için acil şifalar diliyorum. yalnız olmadığınızı lütfen biliniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki