Seda Sayan eski eşine geri döndü

Eşi Onur Şan’ dan boşanan Seda Sayan, bugünlerde çok mutlu. Şimdiye dek altı kez evlenip ayrılan Sayan’ ı bu denli mutlu kılan şeyse eski eşine yeniden dönmesi oldu.

Seda Sayan eski eşine geri döndü
Seda Sayan eski eşine geri döndü
GİRİŞ 11.04.2010 10:07 GÜNCELLEME 11.04.2010 10:07

Ünlü şarkıcı, eski eşi Gökhan Şükür'le yeniden biraraya geldi...Eşi Onur Şan’ dan boşanan Seda Sayan, bugünlerde çok mutlu. Şimdiye dek altı kez evlenip ayrılan Sayan’ ı bu denli mutlu kılan unsur ise bir dönem büyük aşk yaşayıp hayatını birleştirdiği, ardından da aileler yüzünden severek ayrılmak zorunda kaldığı Gökhan Şükür’le yeniden görüşmeye başlaması. Aşklarına kaldıkları yerden devam eden ikilinin birlikteliği, magazin gündeminde bomba etkisi yaratacak.

DOSTLARI DESTEKLİYOR

Beraberlikleri yakın çevreleri tarafından bilinen ikili, şimdilik gözlerden uzak mekânlarda buluşuyor. Ancak bu büyük aşkın yeniden alevlenmesi, kulislerde dilden dile dolaşmaya başladı bile. Seda Sayan ile Gökhan Şükür’ün yaşadıkları büyük aşka tanıklık eden yakın arkadaşlarıda yarım kalmış bu aşkın yeniden başlaması gerektiğini savunarak çifte destek oluyor. Şimdiye kadar yaşadığı hiç bir beraberliği saklama gereği duymayan sanatçının çok yakında Gökhan Şükür’ le yeniden başlayan aşkını açıklaması bekleniyor.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!