Al Yazmalım'ın Samet'i büyüdü kadın oldu!

Yapımcılığını Arif Keskiner’in yaptığı Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın efsanevi filmi Selvi Boylum Al Yazmalım’ın, küçük Samet'i büyüdü genç bir kadın oldu!

Al Yazmalım'ın Samet'i büyüdü kadın oldu!
Al Yazmalım'ın Samet'i büyüdü kadın oldu!
GİRİŞ 13.05.2010 09:48 GÜNCELLEME 13.05.2010 09:48

Yapımcılığını Arif Keskiner’in yaptığı Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın efsanevi filmi Selvi Boylum Al Yazmalım’ın, restore edilmiş hali için Cevahir AVM’deki Megaplex Sineması’nda özel gösterim düzenlendi.

Gösterime filmin başrol oyuncuları Türkan Şoray ile Kadir İnanır da katıldı. Birbirlerine kırgın oldukları öne sürülen iki sanatçı söylenenlerin aksine samimi davranışlar sergiledi.

Gösterimde en çok ilgi çeken isimlerden biri de filmde Samet karakterini canlandıran Elif İnci’ydi. 5 yaşında bir kız çocuğuyken, filmde Samet adlı erkek çocuğunu canlandıran Elif İnci’yi görenler bu ayrıntıyı öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı.

Merhum sanatçı Bilal İnci ile tiyatrocu Perihan Doygun’un kızı olan Elif İnci, filmle ilgili bir anısını anlattı: “Küçükken Kadir İnanır’a çok aşıktım. Çekim aralarında Türkan Şoray’ı Kadir İnanır’ın yanına yaklaştırmıyordum.” Türk Sineması’nın gelmiş geçmiş en duygulu aşk filmi “Selvi Boylum Al Yazmalım” 14 Mayıs’ta vizyona giriyor.

kullan

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...