Acun'un oynadığı filme Evcen'den protesto

Claudia Cardinale'nin başrolde olduğu 'Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak' 25 Şubat'ta vizyona giriyor. Filmin en büyük sürprizi ise Acun Ilıcalı'nın oyuncu kadrosunda olması. Bir de Fahriye Evcen skandalı var...

Acun'un oynadığı filme Evcen'den protesto
Acun'un oynadığı filme Evcen'den protesto
GİRİŞ 03.02.2011 08:48 GÜNCELLEME 03.02.2011 08:48

Yönetmenliğini Ali İlhan'ın üstlendiği 'Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak' filmi, 25 Şubat'ta vizyona giriyor. İtalya ve Türkiye ortak yapımı olan filmin başrollerini Claudia Cardinale ve İsmail Hacıoğlu üstleniyor. Fahriye Evcen'in de 'Sinyora Erica'nın gençliğini canlandırdığı film, beyaz perdeye bir isim daha kazandırdı!

ÇEVİRMEN

Usta televizyoncu Acun Ilıcalı, filmde Türkiye'ye gelen İtalyan turistlere tercümanlık yapan bir tercüman rolünde. Filmin son bölümünde kısa bir rolü olan Ilıcalı böylece, sinemaya adım atmış oluyor! Yapımcılığını üstlendiği 'Yok Böyle Dans' isimli yarışmada yabancı konukların tercümanlığını üstlenen Ilıcalı, bu film için de bol bol pratik yapmış oldu!

PROTESTO EDECEK

Filmde Claudia Cardinale'nin gençliğini canlandıran Fahriye Evcen, afişte resminin kullanılmamasına ve isminin küçük yazılmış olmasına tepkili. Filmde oyunculuğuyla geniş yer alan Evcen'in filmi protesto edeceği konuşuluyor.

Sabah - Günaydın

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı