Bülent Ersoy, Semra Özal'a öyle bir laf attı ki...

Önceki akşam Günay’da sahne alan Bülent Ersoy, arkası dönük kişiye sahneden laf attı. Esprili şekilde “Otur kız aşağı o...u” diyen Ersoy, ayaktaki kişinin yüzünü dönmesiyle şoke oldu.

Bülent Ersoy, Semra Özal'a öyle bir laf attı ki...
Bülent Ersoy, Semra Özal'a öyle bir laf attı ki...
GİRİŞ 06.02.2011 08:10 GÜNCELLEME 06.02.2011 08:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mesut Yılmaz'ın haberi

Önceki akşam Günay’da sahne alan Bülent Ersoy, öyle bir gafa imza attı ki... Ersoy, Semra Özal’ı tanımayan Diva’nın esprili bir şekilde söylediği cümle salonda soğuk rüzgarlar estirdi.

Ersoy, arkası dönük kişiye sahneden laf attı. Esprili şekilde “Otur kız aşağı o...u” diyen Ersoy, ayaktaki kişinin yüzünü dönmesiyle şoke oldu. Salon sessizliğe büründü. Çünkü ayaktaki kişi merhum cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’dı. Diva, daha sonra yanına gidip “Ablacığım kusura bakma, görmedim” diyerek Semra Özal’ın gönlünü almaya çalıştı. Semra Özal da “Olur böyle şeyler, önemli değil” karşılığını verdi.

ÖNCE SAHNE SONRA EĞLENCE

Ersoy, Günay’daki programını bitirip soluğu Beyoğlu’ndaki bir mekanda aldı. Başında iki koruma bekleyen Ersoy içerideyken mekana kimse alınmadı, gece boyunca sık sık Ersoy şarkıları çalındı. Saat 03.00 gibi geldiği kulüpten 05.00’te ayrılan Bülent Ersoy çıkışta, “Uzun zamandır gece dışarı çıkıp eğlenmiyordum. Günay’daki sahnemden sonra dostlarımın isteğini kırmadım eğlenmeye geldim” dedi.

MİLLİYET

YORUMLAR 1
  • ali 13 yıl önce Şikayet Et
    Çok ayıp.... Bülent Ersoy büyük densizlik yapmış. Ama dindar ve muhafazakar merhum cumhurbaşkanımızın hanımına öyle mekanlarda bulunmak yakışıyor mu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı