Paylaşılamayan yılan Zonguldak'ta çıktı / VİDEO

Haber7 com'un 11 Temmuz 2008'de yayınladığı haber bugün bir haber ajansı tarafından abonelerine yeni haber olarak servis edildi. Rize'de görülen dev yılan son olarak Zonguldak'ta ortaya çıktı.

Paylaşılamayan yılan Zonguldak'ta çıktı / VİDEO
Paylaşılamayan yılan Zonguldak'ta çıktı / VİDEO
GİRİŞ 07.02.2011 14:45 GÜNCELLEME 07.02.2011 14:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir haber ajansı bugün ilginç bir habere imza attı. Ajans, Haber7 com'un 11 Temmuz 2008'de  ''21 kurşun sıktılar yine de ölmedi'' başlığıyla verdiği haberi bugün abonelerine yeni haber olarak servis etti. İki yıl önce Rize'de yaşandığı iddia edilen ancak kesinliği katınlanamayan olay bu sefer de Zongul'dak için uyarlandı. Uzun süredir Haber 7'nin video arşivinde ve video paylaşım sitelerinde yer alan video zaman zaman çeşitli illere atfedilerek dolaşıma giriyor.

Haber7 com'un o İki yıl önce "21 kurşun sıktılar yine de ölmedi" başlığıyla verdiği habere buradan ulaşabilirsiniz. 

Ajansın bugün servis ettiği haberin videosu...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • xkelebekx 13 yıl önce Şikayet Et
    sayi mi. yol çalışması kazı çalışması taş ocağı kum ocağı orman kesimi şantiye olan yerlerde mutlaka benzer efsaneler türetilir.kayıtlara hiç girmemiş şahmaranlar buralarda görülür.kulaktan kulağa birbirini şahit tuta tuta yayılır.yıllar önce kötahya yolunda gece bir anakondanın üstünden geçmiştik kamyonla.rivayet buda kimse inip bakmadı.belkide sulama borusuydu.deh de.tehlikeli yerlere fazla sokulmayın.baret maret kullanın.ülkemizde görülen hayvanlar listesine bir bakın.gevur mutlaka hazırlamıştır.
    Cevapla
  • AKABEY 13 yıl önce Şikayet Et
    Kastı var.. Bu yılanı yakında bir "cast" ajansından isterler diye düşünüyorum. 2-3 senede hangi hayvan bu şöhreti yakaladı? Bence iyi bir para teklifiyle, reklamlarda bile oynayabilir. Vay canına!
    Cevapla
  • BERZAHHAN 13 yıl önce Şikayet Et
    Sn :EDİTÖR HAHA GÜLÜYORUM::))))))))))))))). Sn:EDİTÖR bey aynı haber tam 1 seneye yakın videolarınızda durdu RİZE de dev yılanı 21 kursunla zor öldürdüler diye :))) şimdide sırada Zonguldak var konuşanlara dikkat ettimde Rizedeki Yılan videosu ile bu videodaki insan sesleri ve yılan örtüşüyor aynı ::)))) adamlar gürcüe konuşuyor bu olay gürcistanda geçmiş olmalı alla pulla ver çoşkuyu::))))))))) bakalım bir sene sonra YILAN hangi ilimizi ziyaret edeçek
    Cevapla
  • Siyasette İnsaf 13 yıl önce Şikayet Et
    AYNI HABER UŞAK İÇİN DE YAPILMIŞTI. Sonradan doğru olmadığı anlaşıldı.. Ülkemizde heryere insanlar ulaşabiliyor. Bu büyüklükle yılanların yaşama şansı yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu