Acun Ilıcalı'nın kızı patron oluyor?

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın ilk eşinden olan 21 yaşındaki kızı İlknur Banu Ilıcalı 2 şirketle iş hayatına girmeye hazırlanıyor.

Acun Ilıcalı'nın kızı patron oluyor?
Acun Ilıcalı'nın kızı patron oluyor?
GİRİŞ 19.02.2011 17:08 GÜNCELLEME 19.02.2011 17:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın ilk eşinden olan 21 yaşındaki kızı İlknur Banu Ilıcalı amcası doktor Ömer Cenker Ilıcalı ile birlikte 2 şirket kurarak iş hayatına girmeye hazırlanıyor.

İki isim yanlarına Ahmet İrem Kanan’ı da alarak Acunn İnternet ve Bilişim Teknolojileri ve BLY Gıda Sanayi adlarıyla 2 şirket kurdu. Şirketlerin kuruluş tarihi de ilginç: 14 Şubat. Hatırlanacağı üzere, boşanma sürecinde olan Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı’nın davaları 14 Şubat tarihine verilmiş, ikili Sevgililer Günü’nü boşanma davasıyla hatırlamak istemediği için tarihi değiştirmek istemişti.

İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre, Acunn İnternet ve Bilişim şirketi “teknolojinin sağladığı ve ileride sağlayacağı her türlü olanakları kullanarak elektronik ortamda gazete, dergi ve benzeri yayınlar” yapacak. BLY Gıda Sanayi şirketiyle ise restoran açılması planlanıyor. Şirketin iş konusu olarak her türlü gıda maddesinin üretim, alım, satım ve pazarlaması gözüküyor.

50 MİLYON TL’LİK SERVETİ BULUNUYOR

Yok Böyle Dans’tan, Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye kadar pek çok projeye imza atan Acun Ilıcalı’nın mal varlığı da boşanma davasıyla gündeme gelmişti.

Boşanma davasının dilekçesine göre, Acun Ilıcalı’nın yaklaşık 50 milyon TL’ye yakın serveti bulunuyor. Açıklamalı listeye göre de Ilıcalı’nın Show TV’den alacağı 26 milyon TL’nin yanı sıra Levent, Beykoz, Yalıkavak, Çamlıca, Bahamalar ve 2 tane Miami’de olmak üzere toplam 7 ev, 3 otomobil ve 2 teknesi var.

KOT DÜKKANI AÇARAK BAŞLADI

Acun Ilıcalı, 1995 yılında İstanbul’da kot dükkânı açarak ticarete atıldı, ancak iflas etti. Ardından Beşiktaş muhabirliğiyle televizyon dünyasına adım atan Acun Ilıcalı, adını en çok Televole programı ile duyurdu.  2002 yılında da Acun Firarda adıyla kendi programını yapan Ilıcalı, 2005 yılında da Acun Medya adlı yapım şirketi kurdu. Acun Ilıcalı bu şirket ile, Survivor’dan Var Mısın Yok Musun’a, Fear Factor’den Yok Böyle Dans’a kadar pek çok programa imza attı.

 HT - EKONOMİ

YORUMLAR 2
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    boşanmaktan değil de. sevgililer gününde boşanmaktan mı çekinmişler,Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Ahmet Gül 13 yıl önce Şikayet Et
    Nerden buluyorlar bu kadar parayi.?. omür boyu calistim ancak emekli ayligimla yasiyorum !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı