Facebook'ta en çok takip edilen ünlü

Facebook'un en çok takip edilen ünlüsü en yakın rakipleri Justin Bieber ve Lady Gaga’yı geçerek ilk sıraya oturan Eminem 30 milyon hayrana ulaşan ilk sanatçı olarak sosyal medya sitesi Facebook'ta bir rekora imza attı.

Facebook'ta en çok takip edilen ünlü
Facebook'ta en çok takip edilen ünlü
GİRİŞ 15.03.2011 15:00 GÜNCELLEME 15.03.2011 15:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Detroitli rapçi Eminem 30 milyon hayrana ulaşan ilk sanatçı olarak sosyal medya sitesi Facebook'ta bir rekora imza attı. An itibariyle takipçi sayısı 30 milyon 400 bine yaklaşan şarkıcının en yakın rakibi 30 milyon yüz bin hayranıyla Lady Gaga... Üçüncü sırada da 23 milyonu bulunan Justin Bieber yer alıyor.

Eminem'in bir diğer başarısı ise 2.7 milyon olan takipçi sayısını sadece bir yıl gibi kısa bir sürede 11 katından bile daha fazlasına çıkarması olarak gösteriliyor. Ancak diğer bir sosyal medya platformu olan Twitter'da Lady Gaga liderliğini koruyor. Gaga'nın 8.7 milyon takipçiye sahip olduğu sitede Eminem'in 3.4 milyon takipçisi bulunuyor.

 

 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • dayiko4406 13 yıl önce Şikayet Et
    NE KADAR ÖNEMLİİİ. arkadaş bizene kimin ne kadar takipçisi varsa ne olur haber 7 olarak kalitenizi düşürmeyin bizi üzmeyin yöneticilre duyrulur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi