Diyanet İşleri Başkanı tarzını değiştirdi!

Diyanet İşleri Başkanlığı görevini dört ay önce Prof. Ali Bardakoğlu'ndan devralan Prof. Mehmet Görmez, 33 yıl aradan sonra bir ilke imza attı ve tarz değiştirerek sakal bıraktı.

Diyanet İşleri Başkanı tarzını değiştirdi!
Diyanet İşleri Başkanı tarzını değiştirdi!
GİRİŞ 20.03.2011 04:52 GÜNCELLEME 20.03.2011 04:52
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

1978'den bu yana Diyanet'te sakallı bir başkan görev yapmamıştı. Önceki başkanlar Ali Bardakoğlu, Mehmet Nuri Yılmaz, Mustafa Said Yazıcıoğlu ve Tayyar Altıkulaç, bıyıklı fakat sakalsızdı.

Diyanet'in sakal bırakan son başkanı ise 1976-78 yıllarında görev yapan Süleyman Ateş'ti.

AKŞAM

YORUMLAR 41
  • ubeyt 13 yıl önce Şikayet Et
    erdal okutana. siz ve şeyhiniz kim oluyorsunuzda benim kıldığım namazı geçersiz sayıyorsunuz haşa siz Allah mısınız dikkat edin küfre sürükleniyorsunuz
    Cevapla
  • üye 13 yıl önce Şikayet Et
    Şahsi tercihtir sonuçta. şekilcilik eleştirileri biraz yersiz gibi. Ama Allah için iki fotoğrafa da bakın, hangsinin daha fıtrata uygun olduğunu söyleyin. Bence soldaki fotoğraf biraz fazla çocuksu,parlak kalmış : ) Sonuçta sakal erkeğin zinetidir,süsüdür, uslubunca kullanmalıdır.
    Cevapla
  • kartal 13 yıl önce Şikayet Et
    erdal beye. o söylediğiniz hadiste herşey gayet açık ifade edilmiş.siz kendi kafanızdan bir zincirleme yapmışsınız.Sahabeler biliyorsunuz Peygamberin en yakınındaki arkadaşlarıdır.hiç kimseyi Sahabeler seviyesinde görmeyiniz.
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    HURAFELERİ TEMİZLESİN DİYANET. Dinimize her noktadan hurafelerin sokulmasına izin vermesin diyanet..
    Cevapla
  • kerim harman 13 yıl önce Şikayet Et
    Bir sakal sünnetine bu kadar gürültü. çıkarttıklarına göre, farzlardan bahsetse kıyamet koparır masonlar. Anayasada hiç bir kanun dinden alınamaz diyor. Ulan senin dedeni dünyaya süper güç yapan o dindi. Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir. O dinde bir tane bile doğru yok mu ? Mesela İdamı kaldırdın da cinayetler mi azaldı. Aslına dön aslına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek