MFÖ'den Yıldızlılara muhteşem gece

Yıldız Teknik Üniversitesi Bahar Festivali organizasyonunda sahne alan MFÖ, Yıldızlılara unutamayacakları bir gece yaşattı.

MFÖ'den Yıldızlılara muhteşem gece
MFÖ'den Yıldızlılara muhteşem gece
GİRİŞ 01.06.2012 15:18 GÜNCELLEME 01.06.2012 15:34

Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan Fuat Güner için ayrı bir önem taşıyan konseri izleyen 20 bini aşkın Yıldızlı, grubun muhteşem sahne performansı ile izleyenleri coşturdu.

MFÖ Grubu olarak 1984 yılında ilk çıkardıkları albüme adını veren "ele güne karşı" şarkısıyla Yıldız Teknik Üniversitesindeki konserin açılışını yapan başarılı grup müzikalitenin yanı sıra, muhteşem sahne performanslarıyla adeta genç sanatçılara taş çıkarttı.

İzleyenleri hüzünlü şarkılarıyla ağlatan, performanslarıyla coşturan grup, konser alanını dolduran sevenlerinin eşlik ettikleri şarkılarla daha da motive oldu.

Saatler 24'ü gösterip sahneden inme vakti geldiğinde ise izleyenlerin coşkulu tezahüratlarına karşı koyamayan MFÖ grubu yeniden sahneye çıkarak hiç yaşlanmayacaklarını kanıtladılar. Kendisini müziğin ritim ve coşkusuna kaptıran Mazhar Alanson, mikrofon ve mikrofon sehpasını kırdığı anda, konser alanındaki coşku zirve noktasına vardı.
Konseri baştan sona izleyen Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek de gazetecilere yaptığı açıklamada, "öğrencilik yıllarımda benim de severek dinlediğim bu değerli grubun, halen öğrencilerimiz ve gençlerimiz tarafından böylesine ilgi görüyor olması, sanatlarındaki gerçek başarı ve kaliteyi gösteriyor" şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık