Şehit eşinin göz rengini kızına isim koydu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Zorgeçit kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada 2,5 ay önce şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Suay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan eşi, 12.12.2012 tarihinde dünyaya getirdiği kızına, eşinin göz rengi olan ''Ela'' ismini verdi.

Şehit eşinin göz rengini kızına isim koydu
Şehit eşinin göz rengini kızına isim koydu
GİRİŞ 12.12.2012 21:51 GÜNCELLEME 12.12.2012 21:51

Eşinin şehit olduğu gün 6,5 aylık hamile olan Berivan Suay, İskenderun ilçesinde özel bir hastanede bugün bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Kızına, eşinin göz rengi olan ''Ela'' ismini veren Berivan Suay, bebeğini kucağına aldığında göz yaşlarını tutamadı.

Berivan Suay, sağlıklı bir doğum gerçekleştirdiğini belirterek, ''Bu özel günde keşke eşim yanımda olsaydı. Çocuğum babasız büyüyecek. Kızımın adını eşimin göz rengi olan Ela koyduk. Hem çok güzel, hem çok kötü bir duygu. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum'' dedi.

Babaanne Perihan Suay ise, 2,5 ay önce kaybettiği oğlunun kızını kucağına almasıyla buruk bir mutluluk yaşadığını kaydetti.

Doğumun ardından hemşirelerin bebeği babasına teslim etmek istediğini, ancak şehit olduğunu öğrenince kendisine verdiklerini ifade eden Perihan Suay, ''Çok zor bir durum. Oğlumu kaybettim, ama onun çocuğuyla acımızı biraz olsun unutmaya çalışacağız'' diye konuştu.

Şehidin babası Reşit Suay da, Ela adını verdikleri torunlarının yerini tutmasa da oğullarının yokluğunun tesellisi olacağını belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı