Şanlıurfalı acılı ailenin ağlatan dramı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ikamet eden Demir Ailesinin iki çocuğu hastalıkla mücadele ederken aile ise kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

GİRİŞ 31.12.2012 16:37 GÜNCELLEME 31.12.2012 17:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Muhammet Taşçılar'ın haberi

Bir çocuğunun başında tümör, diğer çocuğunun şeker hastası olan Demir Ailesinin yaşam mücadelesi yürek burkuyor. Bir göz odada yaşam mücadelesi veren Demir ailesi, soğuk kış aylarında kendilerine uzanacak sıcak bir yardım elini bekliyor.

1 ÇOCUĞUNUN BAŞINDA TÜMÖR DİĞERİ ŞEKER HASTASI

Yaklaşık 20 yıl önce bir kaza sonucu gözlerini kaybettiğini belirten evli ve 3 çocuk babası Hüseyin Demir, sol gözünün yüzde 100 görmemesine rağmen kendisine yüzde 32 rapor verildiğini iddia etti. Bir çocuğunun başında tümör, bir çocuğunun da şeker hastası olduğunu kaydeden Baba Hüseyin Demir, başında tümör bulunan ve birkaç kez ameliyat olan kızını maddi imkânsızlıklardan dolayı kontrole götüremediğini söyledi.

''EVİMİZ 5 AY SONRA YIKILACAK''

Ameliyat olduğu yerde kızının başında şişkinlik olduğunu belirten Baba Demir, kızının durumundan korktuğunu kaydetti.

Hayırsever bir vatandaşın evinde kaldıklarını sözlerine ekleyen gözü yaşlı baba, " 5 ay sonra ev sahibinin evini yıkacak. Maddi imkânım olmadığı için mecburen çadırda kalacağım. Sol gözüm görmüyor. İki çocuğum hasta, kontrole götüremiyorum. Hiçbir gelirim yok. Hayırsever ve yetkililerden yardım ve iş istiyorum" dedi.

BEN AÇ KALAYIM KIZIM TEDAVİ OLSUN

Anne Aysel Demir ise, aç susuz kalmaya razı olduğunu belirterek, kızının tedavi edilmesi için yetkililerden yardım istedi. Eşinin gözünden özürlü olduğunu ve hiçbir iş yapamadığını kaydeden acılı Anne, yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan eşine bir iş ve kızının tedavisi için destek olmalarını istedi.

Okula giden çocukları için kıyafet alamadığını ve başında Tümör bulunan kızının ise tekeş ayakkabı giydiğini ifade eden gözü yaşlı Anne, yetkililere, "ne olur bize yardım edin" çağrısında bulundu.

Başından tümör bulunan 5 yaşındaki Elmas ve Ailenin en büyük çocuğu Seyfettin Demir ise, okula gitmek istediğini belirterek, tedavisi için yetkililerden yardım ve babalarına iş istediler.

YORUMLAR 2
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    kelin ilacı olsa. kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş deniyor,ama bizimkiler öyle yapmıyor... kendi vatandaşının durumu içler acısıyken ,görmüyorda,kalkıp dış ülkelere yardıma kalkışıyor. sen önce kendi vatandaşını bir gör,bu ailenin afrikalı nın somalilisinden,suriye nin vatandaşından ne farkı var,daha beter hatta,dış ülkelerle ilgilenmekten kendi vatandaşımızın yürekler acısı hali görünmüyor ki,daha bunun gibi niceleri var. mesala daha dün haberlerde ist-bakırköyde soğukta karton kutu içinde dilenen 10 yaşarında bir çocuk gösterildi,hemde istanbulun göbeğinde.
    Cevapla
  • Mütebessim 11 yıl önce Şikayet Et
    yardım kuruluşları. böylesine ihtiyaç sahibi ailelere özel yardım kampanyaları olur. bu aile için yok mu başlatılan bir kampanya? keşke habere onu da ekleseydiniz de bizim gibi imkanları elverdiğince yardım etmek isteyecekler yardım edebilseydi. şu halde, haberi okuyup üzülüyoruz, yarım saat sonra da unutuyoruz :( malesef realite bu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri