Büyük Türkiye düşmanlarının rehine hayali

  • GİRİŞ21.09.2014 11:08
  • GÜNCELLEME21.09.2014 11:08

IŞİD'in elinde 49 evladımız varken, onları ne kadar tahrik ettiklerine, hükümeti IŞİD'e saldırtmak için ne kadar uğraştıklarına hepimiz şahidiz.

Bu ahlaktan yoksun davranışların sonucunda hükümet IŞİD'e karşı bir şey yapsaydı ve oradaki vatandaşlarımızın bir kaçını kaybetseydik ne olurdu? Tüm dünyanın gözü önünde kafası kesilen Amerikalı gazetecinin yarattığı etki Beyaz Saray›ın savaşa kararı almasına neden oldu. Peki Allah korusun konsolosumuzu kamera karşısına çıkartsalardı, konuşturup sonra da kafasını kesselerdi ne olurdu? Orada esir olan kadınlarımızın, çocuklarımızın başına kötü şeyler gelseydi milletimiz neler hissederdi? Hükümetin, devletin düşeceği durumu bir düşünün. O düşündüğünüz korkunç şeyler olsun diye sürekli IŞİD'i, hükümeti, Cumhurbaşkanı'nı, MİT'i tahrik edenler var ya işte Büyük Türkiye düşmanları onlardır.

Bu nefret ve kin dolu kesim o rehineler kurtuldu diye eminim hayal kırıklığı yaşıyordur. O rehinelerin cenazesi geldiğinde ülkeyi nasıl karıştıracaklarını, nasıl kaos yaratacaklarını bile eminim planlamışlardır. Hükümete, Cumhurbaşkanı'na, MİT'e nasıl saldıracaklarını, nasıl hakaret edeceklerini ve sonra iktidarı devirmek için neler yapacaklarını hevesle, haince düşünmüşlerdir eminim.

Büyük Türkiye düşmanları iktidara zarar verecek her türlü musibeti, belayı, nefreti beddualarıyla çağırırlar. Allah bu hain güruhun kötülüklerinden ülkemizi korusun.

Ben şunu merak ediyorum. Nasıl bir nefret, nasıl bir kin, nasıl bir düşmanlık bunları yaptırabilir? Bizim düşmanımız için bile istemediğimiz kötülükleri bu kesim Erdoğan için, Davutoğlu için, Fidan için, iktidar çevreleri için isteyebiliyor. Bu nefret bir duygu ile açıklanamaz. Türkiye'nin ekonomisi, bankacılık sektörü, finans sektörü çöksün diye uğraşanların amacını sadece içlerindeki nefretle açıklayamayız.

Büyük Türkiye düşmanlığı yabancı bir duygudur, yabancılaşmış bir duygudur. Onlar artık Türkiye'nin, bu milletin çocukları değillerdir. Aksi takdirde milletin altında ezileceği, ekonomik bir kriz, siyasi bir kaos ve iç savaş istemezlerdi.

Yazının devamını okumak için tıklayın

Ali Nur Kutlu - Yeni Şafak

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat