İşler kötüye giderken, geri dönüşle sıyırdılar

  • GİRİŞ25.08.2019 10:20
  • GÜNCELLEME27.08.2019 10:02

Mert Günok’un kalesinden gönderdiği topu (Hiç kimseye temas etmeden) alan Crivelli; neredeyse sıfır noktasından ve ayaklarının dibinde kaleci Altay olduğu halde, üzerinden kavisli vuruşla şaşılası bir gol attı. Asisti Mert Günok’un yapmış olması zaten ilginç... Jailson’un müdahale edememesi rezalet... Kaleci Altay’ın boşa çıkışı fiyasko... O noktadan o golün olması, mucize!

 

 

***

Fakat, Emre’nin harika ara pası, Deniz’in sürüşü ve pası, Muriç’in pozisyonu golle tamamlaması da güzeldi. VAR desteği ile ofsayt olduğu ortaya çıktı ama, bunca güzel işin boşa gitmesi de gerçekten yazık oldu.

 

 

F.Bahçe’nin devre sonunda 1-0 geriye düşmesi, rakibinden daha kötü olduğu için değildi. İki şutları direkten döndü, bir golleri sayılmadı. Daha ne olsun?

***

Kaleci Altay, Crivelli’nin golünden önce boşa çıkarken belki hatalıydı. Ama daha önce iki önemli kurtarışı olduğunu da unutmayalım. Başakşehir devre arasına önde girse de, ilk 45 dakikanın dengede geçtiğini söyleyebiliriz. 

Ama ikinci yarı, Başakşehir’in açık baskısı ve pozisyonları ile başladı. Direkten döndüler... Kaleci Altay, Visca’nın mutlak bir golünü önledi. F.Bahçe sarsılıyordu.

***

Sarı-lacivertliler; top tutamıyor, kendi yarı sahasından çıkamıyor, çıkabildiklerinde de etkili olamıyordu. Kalecileri dışında, faydalı olanı, iyi olanı kalmamış gibiydi. Takım durdu.

İşler istendiği gibi gitmezken; bir anda Tolga’nın ortası, Muriç’in şutu beraberliği getirdi. Ama takımın uyumu, kendi arasında eşgüdümü, dengesi ilk yarıdaki gibi değildi.

Yapılan değişiklikler sonrası belirgin bir hareketlilik gözlendi. Maçın sonlarında can havliyle yapılan baskı sonuç getirdi. Bravo!

STAR GAZETESİ

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat