Yeni Türkiye mücadelemiz

Gelen, gelmekte ve gelecek olan yeni bir şafağın, yeni bir yarının, yeni bir dönemin, yeni bir Tarihin, yeni bir coğrafyanın ve yeni bir çağın mücadelesidir Yeni Türkiye mücadelesi.

  • GİRİŞ29.08.2014 07:54
  • GÜNCELLEME29.08.2014 07:54

Bu mücadele bu topraklarda ve coğrafyada, milletimizin kendi kimliği, medeniyeti ve kültürü çizgisinde yeniden yeşermesi, dal budak salması ve asırlık bir çınarı gibi bölgemizi ve dünyamızı yeniden kucaklaması davasıdır.

Yeni Türkiye mücadelesi insanın fıtratıyla uyumlu, insanlığa hizmet yolunda vahyi güzellikleri ve özelliklerle donanan, rahmet bulutlarıyla doğudan batıya merhamet yağmurları taşıyan bir bereket rüzgârının adıdır.

Bu mücadele insanlığın ufkunda İslam medeniyet ve kültürünün yeniden dünyamızı baştanbaşa aydınlatması ve kuşatması, vahyin tabii gerçeğiyle buluşması ve insanlığı kucaklamasıyla modern çağın içine düştüğü maddi ve manevi bunalım ve buhranlardan kurtulmasının müjdecisidir.

Bu dönem batılılaşma yerine batıllaşma ihanetine bir son verme, medenileşme yerine vahşileşme bayağılığını terk etme, yükselme yerine alçalma sefaletinden kurtulma ve dimdik ayağa kalkma dönemi olmak zorundadır.

Tanzimatla oyuna getirilen, meşrutiyetle aldatılan, sözde cumhuriyetle pusuya düşürülen bu milletin nihayet silkinerek uyanması, içine düştüğü batı bataklığından kurtulması, gerçek bir Cumhuriyete kavuşma mücadelesidir bu. Hakka inanan ve hakikate teslim olan milletimizi güçlü bir millet yapacak olan bu mücadele milletimizin son özgürlük ve bağımsızlık mücadelesidir.

Bu mücadele geçmişte Selçukluyu Selçuklu, Osmanlıyı Osmanlı yapan idealdir. Onları ülkemizde ve bölgemizde sevilen ve sayılan bir devlet haline getiren, dünyaya adalet dağıtan bir el, kardeşlik ve insanlık dersi verdiren bir devlet yapan bu mücadele ruhudur.

Yeni Türkiye mücadelesi bu ruhtan fışkıran, kendi kültür, tarih ve medeniyet kotlarımıza dönmenin, kendi DNA’mıza, kendi benliğimize, kendi kişiliğimize yönelmenin, yoldan çıkarılan yolumuzun yeniden kendi gerçek yoluna ve hak ve hakikat rotasına girmesinin mücadelesidir.

Batılılar ve içimizdeki batı kuklaları bunun için Yeni Türkiye mücadelesinin önüne her fırsatta engeller koymaya çalışıyorlar ve bundan sonra da en alçak komple ve saldırılarla bize karşı bu savaşlarını sürdürecekler. İçimizdeki ahmaklar ve hainler bilerek ve bilmeyerek düşmanlarımız tarafından bunun için maşa ve piyon olarak kullanılmaktadır. Bize dost diye tanıtılan düşmanlarımız bunun için devletimizi ve milletimizi hala kendi emir ve kontrolleri altında tutmak, yönetmek ve yönlendirmek, kendi çıkar ve gelecekleri doğrultusunda kullanmak maksadıyla ellerinden ne geliyorlarsa yapıyorlar ve yapacaklar.

Bu mücadele sadece Erdoğan, Gül, Davutoğlu ve AK Partiyi oy verme, onları iktidara getirme mücadelesi değildir. Bu mücadele milletin iradesini muktedir kılma, iki asırdır sürdürdüğümüz bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin bayrağını Hak ve Hakikatin burçlarına dikme mücadelesidir. Varlığımızı, birliğimizi ve dirliğimizi coğrafyamızın her tarafına nübüvvet mührü gibi vurma mücadelesidir.

Kuru bir particilik, yavan bir tarafgirlik sevdası değildir yeni Türkiye mücadelesi. İslam milleti olarak var olma mücadelesidir. Anadolunun ve bölgemizin yeniden ayağa kalkmasının, tarih sahnesinde yeniden var olmasının, İslam Kültür ve Medeniyetinin dirilişinin mücadelesidir bu mücadele.

Bu mücadele Türkiyenin yeniden dünya devleri arasında tüm uluslararası dengeleri değiştiren bir güç olma mücadelesi olduğu kadar, bütün İslam âleminin de dirilişine ön ayak olacak bir kurtuluş mücadelesidir.

Bu mücadeleye yürekten gönül vermiş insanları bundan sonra daha çok, daha çileli, daha zor ve daha çetin yollar beklemektedir. Onun için ey bu davaya gönül vermiş dava adamı atalarının dediği gibi’’Hazır ol cenge istiyorsan sulhu salah’’ Barış ve özgürlük istiyorsan her an savaşa hazır ol.

Arif Altunbaş - Haber7

arifaltunbas @hotmail.com

@arfaltunbas

 

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat